"Oakville’s Ontarios asuv heategevusorganisatsioon „A Dog's Dream Rescue“ teeb sageli koostööd Kentucky varjupaikadega, et leida koertele uued pered,“ selgitas selle omanik Dolores Doherty.

„Paljud neist leiavad omale uue ja armastava kodu koos vahvate lugude ja tagasisidega omanikelt, kes kirjeldavad, kuidas koer nende elu on muutnud on,” sõnas ta. Guy on üks neist 1600 beagle'st, kellele Doherty uue kodu leidnud on. Ometigi poleks ta iial arvanud, et üks neist satub kuninglikku perekonda – nüüd, kus värske Sussexi hertsoginna on prints Harryga abielus.

„Selline mõte poleks mulle iial pähe tulnud,“ naeris Doherty. „Ja siis nägin teda limusiinis koos kuningannaga! See juba oli midagi!“ Guyl oli oma isiklik paparazzi-hetk, kui ta jäädvustati neljapäeval koos kuninganna Elizabeth II-ga, kellel on lapsepõlvest saadik olnud lemmikloomadeks corgid, Windsori lossi sõitmas. See, et kuninganna pakub end enne laulatust koerakest hoidma, peaks tulevikuks ainult hea märk olema.

Kolm aastat tagasi otsis Markle oma labradori ja lambakoera segu koerale Bogartile seltsilist, ent Bogart on väidetavalt liiga vana, et Inglismaale kolida ning elab nüüd ühe hertsoginna sõbranna juures.

"Guy ja Bogart läksid koos jalutama ja neist said kiiresti suured sõbrad," meenutab Doherty. See panigi tookord asja paika ja Guy leidis endale uue kodu. Kentucky varjupaiga töötajad teadsid, et Guy omaikuks sai „Suitsi“ seriaali näitlejanna, mis juba iseenesest oli väga lahe. Aga siis kuulsid nad, et Markle on kihlatud prints Harryga, nii et nüüd oli tegemist juba kuningliku koeraga!

Nad mäletavad siiani, et see beagle oli väga armas kutsikas, kelle uus kodu taastab direktori J’Rie Ellioti sõnul ta usu inimkonda, andes võimaluse rääkida koerte päästmisest ja neile uute omanike leidmisest.

„Meie motoks on: „Leia endale varjupaigast koer, mitte ära osta uut“. Meghan Markle oleks võinud saada iga koera, keda tahtis, mis tahes tõust. Ent ta avas oma südame ja kodu varjupaigast pärit koerale. See teeb tasa kõik pikad tööpäevad, unetud ööd ja transpordikulud.“

Allikas: eu.usatoday.com