Eile avastas EuroPargi töötaja, loomasõber ja Pesaleidja vabatahtlik Reelika Tallinna kesklinnast EuroPargi parklasse pargitud autost vaid mõne kuuse kassipoja. Kassipoeg oli autos üksinda. "Kui eile ta siin autos avastasin, ei muretsenud, kuna ilm oli jahe ja vihmane ning sõiduk oli parkinud siin ligikaudu 20 minutit," kirjeldas Reelika avanenud vaatepilti ja lisas, et autoaknast paistis ka liivakast. Toidu-ja veeanumat näha ei olnud, oli vaid kinnine veetünn, millele kass kahjuks ligi ei pääsenud.

Kuid, kui see auto koos kassipojaga ka täna hommikul ikka veel samas kohas seisis, muutus Reelika juba väga murelikuks. "Täna on juba aga päike väljas ja eile alustatud mobiilset parkimist pole lõpetatud," tundis Reelika loomakese käekäigu pärast muret. On tõenäoline, et omanik ei olnud sõidukit kahe päeva vältel liigutanud, sest mobiilne parkimine oli eilsest kehtiv.

Väliselt tundus kassiga küll kõik korras olevat, kuid Reelikale valmistas muret kõige rohkem see, et autoaknast ei paistnud söögi- ega jooginõusid. "Kiisu nuttis päris kõvasti kui autole lähenesin."

EuroPargi kõnekeskus proovis omaniku kätte saada, kuid ta ei vastanud ühelegi kõnele ja nii võttis Reelika ühendust häirekeskusega. "Tundub, et nemad said ta kätte, sest pidin mõneks minutiks auto juurest lahkuma ja kui naasesin, oli kiisu ja liivakast kaasa võetud. Loodetavasti omanik tegutses siiski teadmatusest, arvates, et kass on turvalises kohas, mõtlemata, mis ohud võivad tegelikult tabada autosse jäetud looma," usub Reelika.