"Turvakodus uksest sisse astudes juhtub sageli, et meie külalised komistavad. Ei, põhjuseks ei ole see, et ukse ees oleks aste. Põhjuseks on hoopis meie imearmas Murri," iseloomustab Kasside Turvakodu oma pailembelist noort kassipoissi.

Murri on kass, kes paneb igaühe silmad särama. Kuid ka kannatus pannakse kohe proovile, sest ega ta inimest enne rahule ei jäta, kuni ta oma tahtmise saab. Murri on igaühe paadunud fänn, kes oma jala MTÜ Kasside Turvakodu ukse vahelt sisse tõstab. Ta teeb jalge ees kaheksaid ja ei jäta oma jonni enne, kui ta lõpuks inimese õlale tõstetakse.

Õlale on tal hädasti vaja saada selleks, et agarate peamüksudega oma kiindumust välja näidata. Nendel hetkedel nurrub imearmas Murri ennastunustavalt inimesele otse kõrva ja kerib end lõua alla kerra just nagu pehme sall. Kuidas selline kass ikka veel omale päriskodu leidnud ei ole? Ei tea.

Turvakodu kõige suurem sülelemb on Kohtla-Järvelt päästetud ja ootab turvakodus kodu juba aprillikuust saadik. Ta on väga sotsiaalne kass, kes naudib seltskonda ja armastab paisid. Murri on julge loomuga, kuid eelistab rahulikumat elustiili - ega tal kuhugi kiiret ei ole. Elada tuleb ju ikka hetkes. Siin ja praegu. Lisaks sellele saab ta hästi läbi ka teiste kassidega ja vanust on sel kassipoisil vaid aasta jagu. Mida veel tahta?

Kui Sina oled see, kes otsib endale avatud loomuga kassi, kelle otsa koju tulles komistada ja kellelt hetkes elamise kunsti õppida, anna ennast üles ja kirjuta Murrile meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee

Murri on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ning ootab sind turvakodus. Ära tal siis kaua oodata lase!