„PetCity Rannamõisa loomakliinik on tegutsenud pea kaks aastat, selle aja jooksul oleme väga palju aidanud lemmikloomi ka ööpäevaringselt. Kuna õnnetused ja tervisehädad ei hüüa tulles, vaid sätivad end tihti just öisele ajale või nädalavahetuse hilisõhtuks, otsustasime lemmiklooma kiirabiteenust nüüdsest pakkuda ööpäevaringselt,“ sõnas Pet City loomakliiniku tegevjuht dr. Jürgen Mitt. „Kiirabiteenust osutatakse Tallinnas aadressil Rannamõisa 8, kliinik on avatud kõikidel nädalapäevadel ja 24 tundi ööpäevas ehk ka nädalavahetustel ja riigipühadel,“ rääkis Mitt ning soovitas lemmikloomaomanikel salvestada telefoni PetCity kiirabi telefoninumber, milleks on 15222 – nii ei ole mure korral vaja seda otsima hakata.

PetCity Rannamõisa loomakliiniku kaasaegsed operatsioonitoad on kohandatud erakorralise veterinaarmeditsiini vajadustega. Kaasaegne meditsiinitehnika võimaldab operatiivselt teha ka erinevaid erakorralisi lõikuseid. „Kiirabisse on soovitav pöörduda, kui lemmikloomal esineb verejooks, teadvus- või hingamisraskused, tugev või lakkamatu oksendamine ja/või kõhulahtisus, mürgistus või kokkupuude kemikaaliga, trauma, allergiline reaktsioon, halvatus, maokeerd, mädaemakas, põiekivid, tal on hammustushaavad või esinevad hoopis poegimiskomplikatsioonid,“ loetles dr. Mitt.

Kiirabisse pöördumisel võiks soovitavalt kaasas olla abivajava lemmiklooma pass. Kuna öösel ei ole kliiniku uksed avatud, tuleb enne tulekut ette helistada kliiniku kiirabi telefoninumbri 15222.