Justin Beaver (JB), elab Brigitte perega. Temast on saanud lemmikloom, keda tunnevad kõik kohalikud. Muidugi ei ole Brigettel kopraga kodu jagamise kogemust, kuid tasa ja targu õpib temagi. Esimene suur üllatus oli tema jaoks see, kui siidjas on kopra kasukas. Esmapilgul üsna karvi karvaga loomake on tegelikult vägagi pehme ja koheva karvaga.

Kopraga koos elades on Brigette aru saanud, et need loomakesed on parajad varganäod. Kui Brigette parasjagu ei vaata, varastab JB kõik asjad ära, mis kuhugi laokile jäävad. Seda, kus sinu toasuss, hokikepp või rahakott hommikul on, ei tea sa kunagi - selline on elu koos koprapojaga.

Kui aga Brigette lõpuks taipas, mis nende sigaduste põhjuseks oli, kahetses ta viimset kui üht korda, mil looma kombed teda närvi ajanud olid. Ta sai aru, et selle käitumise taga oli JB ürgne instinkt ehitada endale pesa. Kui kobras kuuleb jooksva vee vulinat, tekib temas soov ehitada tamm. Kasutades käepäraseid vahendeid, püüdis ka JB seda alateadlikult teha.

Kui aeg on küps, läheb ka JB tagasi loodusesse ja et seal toime tulla, õpib ta Brigette silma all ka ujumist. Seda harjutab ta vannis sulistades.