Chihuahua Sõprade Liidu juht ja Chihuahuade trikikooli treener Krista Laanet korraldab vahvaid sülekoerte treeninguid juba seitse aastat. Saba liputades kogunevad trikikooli usinad neljakäpalised igal teisipäeval Tallinnas asuvasse trennisaali, et koos omanikega sporti teha ja uusi trikke õppida. Ainulaadsel, väikesekasvulistele koertele välja töötatud takistusrajal jooksmist naudivad nad kõik. Omanikud on uhked ja koerad rõõmsad! Lisaks jooksmisele õpivad koerad trikke ja lahendavad ka erinevaid nuputamismänge.

Kuna koerad on väga nutikad ja õpihimulised tuleb Kristal aina uusi trikke ja takistusi välja mõelda. Nii ongi valminud terve laotäis erinevaid tunneleid, hüppetakistusi ja trikivahendeid, et igal trennitunnil saaks koertele uued ülesanded anda.

Lisaks võimalusele siseruumis pikal vihma- ja külmaperioodil koerale tegevust pakkuda, on see ka suurepärane koht, kus oma koerale uusi sõpru leida. Juba mitmeid aastaid oma koertega trennis käinud koeraomanikest on saanud sõpruskond. Koos õpivad nii chihuahuad, segaverelised väikesekasvulised kui ka teistest tõugudest koerad.

Selgeks õpitud trikkidega on esinetud heategevuslikel üritustel, firmade suvepäevadel, moeetendustel ja ostukeskuste avamistel. Koerad on esinenud isegi telesaadetes ja sulatanud paljude televaatajate südamed. Neil on fänne üle kogu maailma!

Kui sul tekkis trennide kohta huvi, leiad lisainfo Chihuahuade Sõprade Liidu kodulehelt.