Koeraomanik April Hamlin lasi oma lemmiklooma pühapäeva hommikul ukse vahelt õue, et koer oma hädad ära teeks, kuid rutiinsest hommikusest õueskäigust sai hoopis korralik treening, sest 2,5-aastane Ludivine otsustas jooksjatele sappa haakida ja entusiastlikult kaasa tormata.

Ludivine lõpetas Alabamas toimunud maastikumaratoni seitsmendana. Tal kulus selle distantsi läbimiseks vaid umbkaudu poolteist tundi. Ludivine oli jooksust vaimustuses ja nautis seda väga, ta leidis vahepeal aega isegi tee ääres lebanud surnud jänest nuusutada.

Ludivine'i omanik April Hamlin sõnas, et kohe, kui ta ukse avas, jooksis koer jooksjate sekka. "Kõigepealt tundsin ma tohutut piinlikkust ja muret, et äkki jääb ta jooksjatele jalgu. Ta on küll väga sõbralik ja rahumeelne koer, kuid ma ei suuda uskuda, et ta terve poolmaratoni ära jooksis, sest tegelikult on ta ka väga laisk."

Jim Clemens, kes lõpetas jooksu neljandana, meenutas, et Ludivine püsis liidritel pidevalt kannul. “Iga kord, mil ma arvasin, et ta on viimaks otsa ringi pööranud ja kodu poole läinud, kuulsin ma teda selja tagant jälle kiiruga lähenemas. Ta tuiskas minust mööda ja võttis liidritele sappa."

Jooksu lõpetanud Ludivine sai kaela ka uhke medali.