Raamatu autor Krista Laanet on kolme sülekoera omanik ning chihuahuade trikikooli trikitreener, kes on väikesekasvuliste koerte jaoks välja töötanud ka uue ala: agilitrick’i rajajooksu. Koerte õpetamine on tema jaoks hobi ja kirg ning huvi trikkide vastu tekkis tal juba ammu, siis kui ta kunagi oma esimese koeraga kutsikakoolis käis.

Krista Laanet korraldab vahvaid sülekoerte treeninguid juba seitse aastat. Saba liputades kogunevad trikikooli usinad neljakäpalised igal teisipäeval Tallinnas asuvasse trennisaali, et koos omanikega sporti teha ja uusi trikke õppida. Lisaks jooksmisele õpivad koerad trikke ja lahendavad ka erinevaid nuputamismänge. Nüüd on Krista nende tegemised ja trikid ka raamatusse kokku pannud.

"43 trikki koertele" raamatust leiad lisaks trikkidele ka niisama lugemist ja nõu, kuidas õppust korraldada ja läbi viia. Saad teada, kuidas oma koera motiveerida ja treeningsessiooni üles ehitada - ja et uute trikkide õppimine libedamalt kulgeks, on lisatud ka palju pilte.

Need Eesti trikitavad chihuahuad löövad laineid juba ka mujal maailmas ning Delfi Lemmikloomaportaal käis neil külas. Vaata, milline näeb välja üks sülekoerte trikitrenn SIIT.

Õigepea leiab trikivideod ka Delfi Lemmikloomaportaalist.

Head õpetamist!