Kalamaja ja Sitsi vahel, Karjamaa asumis jalutanud naisterahvas tõdes, et on varemgi seda meest oma jalutuskäikudel kohanud. Ka eelnevatel kordadel on mees koertele tähelepanu osutanud ja nende kohta märkusi teinud, juhtides tähelepanu sellele, et naine võiks ühest koerast loobuda ja selle hoopis temale loovutada.

Linnatänavatel jalutanud koerad on võõrastega juba harjunud ja kuna mees on neid varemgi kõnetanud, suhtusid koerad vastutulijasse ka sel korral sõbralikult. "Täna, kui ta oli meist juba möödunud, kõnetas see mees taaskord minu koeri, kes seepeale tema juurde kohe miilustama tormasid," räägib koeraomanik.

Koer Loore.

Ühtäkki märkas Piret, et koerte silitamise asemel proovib mees üht tema koera rihma otsast vabastada. "Mees pusis minu Loore rihma kallal ja üritas seda kaelarihma küljest eraldada," rääkis Piret ehmatavast vahejuhtumist. Märgates mehe tegevust, karjatas Piret. Meesterahvas haaras selle peale koera sülle ja pusis tema jalutusrihma kallal edasi. Ei olnud palju puudu, et mees oles pisikese koera endale krabanud ja sündmuskohalt minema jooksnud. "Ma pole üldiselt vägivaldne inimene, aga täiesti jahmununa läksin ma talle küll kättpidi kallale. Sain Loore lõpuks kätte ja mees jooksis minema," sõnas Piret.

Piretil läks sel korral õnneks, kuid Karjamaa asumis jalutavatel koeraomanikel tasub oma silmad lahti hoida.