Lõuna prefektuur tutvustab pesamuna Gyntherit oma Facebooki lehel:

Tere, mina olen politsepere kõige värskem liige, pesamuna Gynther. Olen veel veidi unine, sest vaid loetud tunnid tagasi jõudsin kaugelt Soomemaalt Oulust siia lumisesse Eestimaa kagunurka oma uue peremehe juurde.

Tänase öö magasime koos piirivalvur Rivoga sõnaotses mõttes seal, kus parasjagu juhtus, sest meil mõlemil on tarvis ühtviisi üksteise ja uue elukorraldusega ära harjuda. Mina pean näiteks esimeste uute teadmiste seas selgeks õppima, et mu koht ei ole teps mitte pehmel diivanil ning et peremehe suss ei sobi söögiks. Lisaks alustan õigepea peremehe kõrval ka koolis käimist ja uute trikkide õppimist.

Minu uuel ja parimal sõbral Rivol on seevastu aga vaja esimese hooga harjuda mõtte ja teadmisega, et tutikas beebi lööb segi kõik tema plaanid ja senised harjumused. Ka tuleb tal leppida teadmisega, et esimestel päevadel võib diivani alt välja tulla puretud telekapult või ribastatud köögirätik.

Selge on seegi, et meid ootab lähiajal ees üksjagu magamata öid, palju vahvaid avastamisi, käpatäis lusti ja rõõmu ning sabaotsa jagu muret ja peavalu.

Niipalju siis praegu minu esimestest tegemistest. Kui olen grammivõrra suurem ja targem, siis haugatan jälle oma vahepealsetest edusammudest ja koerustükkidest.

Delfi Lemmikloomaportaal soovib Gyntherile ja värskele koeraomanikule Rivole palju edu!