Milky on imelise iseloomuga kassipreili. Ta on suur inimeste sõber, kes võib hellusi ja tähelepanu nautima jäädagi - ja kui inimene teda ühel hetkel enam siis paitada ei viitsi, siis teeb ta seda ise, hõõrudes oma laupa tugevalt vastu inimese kätt, põske või õlga. Ülekõige aga armastab ta silitusi just laubale.

Kui Milky hoiukodusse saabus, oli ta üpris sileda karvaga. Aastaga on see neiu kasvatanud endale koheva kasuka, mida ta usinalt ka hooldab. Kasukas tuleb ju korras hoida, et õige inimene seda kord märkaks ja Milky lõpuks ometi koju viiks. See on Milky südamesoov ja ta loodab, et see juhtub varsti.

Kui karv on ära kammitud, meeldib Milkyle aknalauale peesitama minna. Ta sätib end täpselt päikeselaigu keskele pikali ja kukub seal siis nurru lööma.

Muidu on neiu igati vaoshoitud ja viisakas. Ta on sõbralik ja armastab rahu. Väga lärmakas keskkond talle ei istu. Valjud helid, nagu näiteks kõva plaks või laste kiljumine talle ei meeldi.

Tegemist on ka suure jalgpalli entusiastiga, kellele meeldivad nii kassipallid kui ka pallimerepallid, mida ta oma käppade vahel siis muudkui edasi-tagasi veeretab. Nii et kui sul on kodus mõni pall ja üks paikäsi on ka üle, siis on komplektist puudu vaid Milky!

Milky leidis märtsikuus omale uue kodu ja tänab kõiki kaasaelajaid.