Selle nädala jooksul kuni 29. märtsini saavad kõik linnaosa elanikud tuua varjupaigaloomadele vajalikku kraami Lasnamäe Linnaosa Valitsusse.

Märtsikuu kampaania raames saab iga linnaelanik tuua Lasnamäel olevatesse kogumispunktidesse kuivtoitu (Royal Canin või Hills), kassikonserve, erineva pikkusega jalutusrihmasid koertele, majapidamispaberit ja salvrätte, sobivalt pakendatud looduslikku saepuru või poes saada olevat täiteainet kasside liivakastide tarbeks, rätikuid, linasid või fliistekke, erinevaid koristustarvikuid ja puhastusvahendeid ning lemmikloomade mänguasju.

Täpsema info kogumispunktide ja lahtioleku aegade kohta leiab Lasnamäe noortenõukogu Facebooki lehelt.

Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski tänab inimesi, kes on oma vastutulelikkusega suurepärane näide hoolivusest. „See ei ole esimene Lasnamäe Noortenõukogu poolt korraldatud heategevuskampaania. Möödunud aasta detsembris kogusid õpilased tänu vastutulelikele lasnamäelastele palju vajalikke asju loomade eest hoolitsemiseks ja aitasid Paljassaare munitsipaalvarjupaika, ”ütles linnaosa vanem Jufereva-Skuratovski.

Aprillikuu alguses edastavad Lasnamäe noortenõukogu liikmed kõik kogutud kraami kolmele Tallinna loomade varjupaigale – Kasside Turvakodu, Kassiabi ja Loomade Hoiupaika.