Lucky ja Lamborgini on pidanud palju üle elama. Ilmselt on need üleelamised neid ka lähendanud, sest kassid sobivad kokku nagu sukk ja saabas. Lucky, meie emakeeles ,,õnneseen’’, on suur sõber nii inimeste kui ka teiste loomadega. Võõraste suhtes on ta esialgu küll pisut ettevaatlik, aga see on arusaadav, sest pole ju kõik tema kogemused olnud positiivsed. Võõrad on tahtnud talle halba, mistõttu võtab Lucky'l üles soojenemine pisut aega, kuid kui ta juba mõistab, et inimese käsi sirutub vaid pai tegemiseks, siis on ta sinu suurim sõber. Üks tõeline õnneseen!

Ta on sinu kõrval, kui jääd haigeks või oled kurb, ta on sinu kõrval ka siis, kui oled pisut pahur või hoopis väga õnnelik. Elurõõmus Lucky kutsub sind alati mängima ja tahab ka suhelda. Ta jääb sinu sülle magama ja naudib, kui teda lõua alt sügad. Ta vajab lähedust, armastust ja hoolt. Mänguhimuline Lucky armastab mürada ja mängida.

Lamborgini on pelglikum, tema ei tule pai küsima ega roni ka sinu sülle hoolimata sellest, et ta seda salamisi teha tahab. Ta kardab ja tal on meeles kõik need sündmused, mis Sillamäel juhtusid. Oma esimesed elukuud elas kassike külmas, hirmus ja valudes. Nimelt on Lambol tekkinud tugeva löögi tagajärjel peatrauma, millest annab infot ka pisut viltune suu. Õnneks see söömist ega elamist ei takista, kuid omajagu psühholoogilisi traumasid on see põhjustanud küll. Kui Lambo hoiukodusse saabus, siis oli ta niivõrd hirmul, et hakkas lausa ülekere värisema, kui keegi teda puudutada üritas. Kass sisises, proovides sel viisil inimesi eemale peletada. See oli arusaaav, sest see vaene kassipoeg oli üle elanud palju õudusi.

Vanust vaid alla aasta, on tõenäoline, et kui Lamborgini endale lõpuks ometi armastava kodu leiab, soojeneb üles ka tema süda. Lucky'ga on nad head sõbrad. Nad magavad üksteise kaisus ja hoolitsevad teineteise eest. Lambole meeldib ka suletuttidega mängida või siis tundide viisi aknast välja vaadata ja unistada. Ehk leidub kusagil keegi, kes need noored kassikesed oma hoole alla võtab?

Lucky (paremal) hoolitseb Lambo (vasakul) eest hästi.

Kassid on päästetud Sillamäelt, kus neid mürgitada üritati. Lucky ja Lambo on kiibistatud ning saanud ka parasiiditõrje. Nad on kastreeritud.

Lucky ja Lambo otsivad väga inimese lähedust, kuid kardavad veel kõike uut, mistõttu oleks nende ideaalne elukeskkond pigem rahulik ja vaikne. Nad vajavad kannatlikkust, armastust ja hoolt!

Aitäh, loomasõber, Lucky ja Lambo said endale uue kodu!