Kiisupreili Tripsu on endine kodukass, kes on kahjuks Pesaleidja hoole alla sattunud. Sinna sattus ta Peetri alevikust, kui organisatsioonini jõudis info, et tühjaks jäänud laut on varjupaigaks mitmele kodutule kassile. Nüüd ei olnud neil enam toitjat ega ka ulualust.

Tripsu oli üks neist, kelle vabatahtlikud sealt ära tõid. Kohe algusest peale näitas Tripsu üles uskumatut sõbralikkust. Ta ei olnud pelglik ja nautis inimese tähelepanu. Ta teadis, mis asi on konserv ja mis asi on inimese paikäsi.

Nüüd on Tripsu oma üidini sõbraliku iseloomuga kõik Pesaleidja vabatahtlikud ära võlunud. Ka hoiukodul jagub tema jaoks vaid kiidusõnu. Ta klapib ideaalselt väikeste lastega ja naudib temale suunatud tähelepanu. Isegi väikelaste kiiremad liigutused, kisa, kohmakad kallistused ja sülle võtmised Tripsut ei häiri. See on ju ka tähelepanu ja armastus ning seda see kass vajab! Ka teiste loomadega saab Tripsu läbi.

Peetri aleviku kohalikud elanikud teadsid aga rääkida kurba lugu, tegemist ei ole sugugi elupõlise laudakassiga, vaid hoopis hüljatud kodukassiga, kes visati paar aastat tagasi lauta ja jäeti sinna saatuse hoolde.

Hoolimata õnnetust minevikust, on Tripsu igati rõõmsameelne kass. Kahjuks aga kimbutab teda mitu tervisemuret, mis hakkasid vaikselt ilmsiks tulema alles siis, kui kass oli juba mõned päevad hoiukodus elanud.

Kass ei saanud hästi süüa, tundus nagu oleks hammastega mingi probleem. Siis ei saanud kass juba ka hästi hingata. Tal oleks nagu tugev nohu, aga ninast midagi välja ei tulnud. Uut infot muudkui tuli ja tuli ning Pesaleidja vabatahlikud muutusid järjest murelikumaks. Ka kassi kõhu alt leiti mingit sorti moodustis.

Arstid selgitasid välja, et Tripsul on korraga neli probleemi: seenhaigus, kopsupõletik, piimanäärme kasvaja ja väga valulik suupiirkond. Kõigest sellest hoolimata, oli Tripsu väga rõõmsameelne ja rahulik! Kass sai antibiootikumikuuri ja edasi tegeletake ka muude muredega. Kui kopsupõletik saadakse kontrolli alla, siis ootab kassi operatsioon, et eemaldada kasvaja. Pesaleidja MTÜ vabatahtlikud on mures, sest Tripsu kliinikuarve küündis 600 euroni ning võib veelgi kasvada.

Kui Sinul on võimalik Tripsut aidata ja tema paranemisele kaasa aidata, siis saad omapoolse panuse anda annetades Pesaleidja MTÜ-le, selgitusse märgi "Tripsu". Loodetavasti leiab Tripsu endale kunagi uue kodu!

900 0950 - kõne hind 50€
900 0915 - kõne hind 15€
900 0905 - kõne hind 5€

EE102200221063071211 Swedbank
EE941010220247756220 SEB Pank
EE351700017003105966 Luminor Bank
EE647700771001866844 LHV Pank