Mesi on ise pisikene, aga tema mure on suur. Vaid 2-kuuse kassipoja kliinikuarve läks maksma pea 200 eurot ja nüüd on vaja arstidele tehtud töö eest tasuda.

Mesi kannatused said alguse siis, kui ta hoiukodus ühel hommikul söögist keeldus. Kuna varem oli Mesi isukalt söönud, köitis see kummaline käitumine vabatahtlike tähelepanu kohe. Päeva edenedes muutus Mesi järjest õnnetumaks, ta oksendas mitu korda ja hoidis omaette.

Isegi vesi, mida vabatahtlikud kassipojale süstla abil suhu tilgutasid, ei püsinud sees. Mesi muutus aina õnnetumaks ja vabatahtlikel ei jäänud muud üle, kui kassipoeg kiiresti kiirabisse toimetada.

Kiirabikliinikus tegid veterinaarid analüüside abil kindlaks, et Mesit ei kimbutanud õnneks ükski eluohtlik haigus. Analüüsid tehtud, iiveldusevastased süstid ja probiootikumid sees, hakkas kassipoeg end tasapisi ka paremini tundma. Igaks juhuks jäeti ta ööseks siiski kliinikusse. Öö jooksul hakkas Mesil parem ja ta suutis esimese ampsu tahket toitu ära süüa. Imearmas Mesi võlus oma armsa välimuse ja pehme iseloomuga ära kõik kliiniku töötajad, nii et arstidel oli lausa raske loomakest hommikul koju lubada.

Hüvastijätuks pikad paid tehtud, saadeti Mesi siiski hoiukodusse puhkama. Arstid arvavad, et tõenäoliselt olid ussid need, mis kiisul olemise halvaks tegid. Olgugi, et ussirohtu oli Mesi selleks ajaks juba saanud, ei olnud parasiidid tõenäoliselt kõik veel hukkunud.

"Väga sagedasti maadlevad hoiukodud silmapõletike, parasiitide ja seenhaigustega ning kui hoiukodus on näiteks kuus poega, siis on mure ja vastutus kuuekordne," sõnavad vabatahtlikud. Nüüd läheb Mesil õnneks juba palju paremini ja loodetavasti leiab ta ühel hetkel endale ka päriskodu.

Kahjuks on Mesil ka mure. Kliinikuarve on veel tasumata, mistõttu vajab ta kassisõprade abi. Arve ulatus 172,49 euroni ja selle tasumisel nunnu olemisest üksi ei piisa, aga ehk on sellest siiski natukene abi?

Aitäh, loomasõber, Sinu abiga on Mesi raviarve nüüdseks tasutud!