Marc on mõnus porgandipoiss, kellele meeldib mängida ja paisid nautida. Tal on kassitoas olemisest tekkinud stress, mistõttu on tema silmad pidevalt vesised ja rähma täis. Õnneks aga on ta väga sõbralik ja armastab inimese lähedust, mistõttu on teda ka väga lihtne ravida.

Indrek on samuti vahva kiisupoiss, kuid ka temal on silmad stressist vesised. Just seetõttu otsib ka tema endale hoiukodu, kus rahus olla. Ta on väga uudishimulik ja sõbralik kass, kes laseb end rahulikult ravida. Uus hoiukodu peaks regulaarselt tema silmi puhatama ja hiljem ka silmatilkasid panema. Tõenäoliselt aga läheb see stress tal hoiukodus üsna pea üle ja siis ei ole Indrekuga enam mingit muud muret, kui et anna vaid süüa ja tee pai.

Kolmas murelaps Alex on väga huvitava iseloomuga kassipoiss. Ta on teiste kasside suhtes väga kaitsev ja hoiab neid, kuid samas vahel saab tal neist jälle kõrini ja siis kakleb nendega ka, Seetõttu on Pesaleidja vabatahtlikud ta igaks juhuks teistest kassidest eraldanud. Ei tea, mis mure Alexil on, kuid omaette meeldib talle siiski rohkem olla. Hetkel aga ei ole tema olukord kiita, sest ta peab kinni olema. Alex igatseb endale kodu, kus vabalt ringi liikuda ja inimese tähelepanu nautida. Inimestega on ta väga sõbralik ja nurub igal võimalusel ka pai. Mingisugust ravi ta ei vaja, ainult puhast vett ja täidetud krõbinakaussi!

Sobiv hoiukodu asub Harjumaal ja Pesaleidja MTÜ ainus soov on, et perekond saaks ise kiisudele järele tulla. Pesaleidja poolt tuleb hoiuperele soovi korral kaasa nii liivakast kui ka liivakasti sisu ning kindlasti vajadusel ka toit ja ravimid.

Pesaleidja MTÜ on nõu ja jõuga abiks. Organisatsiooni poolt määratakse igale uuele hoiukodule tema isiklik käehoidja, kes saadab täpse juhendi ning on alati olemas, kui peaks tekkima mõni mure. Eelnev kogemus kassidega vajalik ei ole.

Kui Sinul on võimalus Marci, Indrekut või Alexit aidata, siis tutvu infoga SIIN.