Pomeraniani meenutav Sunny on mai lõpus leitud umbes 3-aastane isane koer. Pärnu varjupaika jõudes oli tema seisund äärmiselt halb. Koer oli pesemata ja kammimata, tal olid pusad ja teda kimbutasid ka kirbud. Vähe sellest, et tema karv oli korrast ära, olid ka tema küüned pikad ja sissekasvanud, mis põhjustasid koerale valu ja põletikku. Imearmsa välimusega Sunny kartis kõike ja kõiki. Ta oli väga ebasotsiaalne.

Nüüd on Sunny hoopis teist nägu ja tegu, nagu nimigi ütleb, on koer tõeline päikesekiir, temast on saamas nunnu perelemmik, kes ühel hetkel ka uut kodu vajab. Pärnu varjupaiga juhataja on näinud temaga kõvasti vaeva ja Sunny on seal veedetud aja jooksul teinud läbi totaalse muutumise.

Loomulikult eelistab ta siiani rahu ning vaikset keskkonda, kuid kõike ja kõiki ründavast ja paaniliselt kartvast "inimsööjast" on saanud rõõmsameelne ja sõbralik kutsu. Natukene on veel minna ja jalutusrihmaga tuleb sõbraks saada, siis ootab ka Sunny omale kodupakkumisi. Uude koju saab ta kolida tõenäoliselt juba juuli keskpaigas.

Lähtudes Sunny iseloomust ja vajadustest, siis otsib Pärnu varjupaik koerale rahumeelsemat perekonda ja keskkonda. Teda ei loovutata koju, kus on ees suured koerad või väiksed lapsed.

Kui Sina tunned, et see pisikene karvakera on just sinule see õige, siis vaata lisa SIIT ja võta varjupaigaga ühendust!