Kui Twitteri kasutaja esmaspäeval video sotsiaalmeediasse postitas, oli ta sama šokeeritud ja segaduses nagu ülejäänud internet. Miks näeb üks vares välja täpselt nagu gorilla? Videos näib, et ebatavaliselt suur vares seisab tiibadel, jättes mulje, et tal on gorilla neli pikka jäset. Ta jalgu pole näha ja ka pea näeb varese kohta välja väga suur. Ta kallutab kaamera ees pead, justkui nagu oleks ta oma ebatavalise välimuse üle väga uhke.

Üks ekspert pakkus lahkelt oma abi ja selgitas ebatavalist vaatepilti. „Esiteks on tegemist suurenokalise varesega, mistõttu on tema nägu pisut ebaproportsionaalne,“ kirjutas Twitteris lindude ekspert ja blogipidaja Kaeli Swift. „Teiseks pole lind jalutu ega toeta end ka oma tiibadele, mis oleks füüsiliselt võimatu. Tegelikult ta lihtsalt peesitab päikese käes. Seda tehes lasevad linnud oma tiivad alla. Õige nurga alt vaadatuna, kui jalad ja saba on varjatud, võibki jääda mulje nagu poleks neid olemas.“

Gorillat meenutav vares on tegelikult täiesti normaalne vares, kes lihtsalt poosetas. „Tavaliselt on neil suu lahti ja keha maapinnale lähemal, muutes käitumise ilmsemaks, kuid ilmselt võis videokaamera tabada ta ülemineku hetkel,“ selgitas Swift.

Allikas: thedodo.com