13-aastane corgi, kelle pärisnimi oli Stewart, pandi omaniku kinnitusel magama selle nädala alguses, vahendab USA meedia.

Samas kinnitas omanik, et koerakese viimased tunnid olid väga õnnelikud. Nimelt käis omanik koeraga looma lemmikrannas, seejärel piknikul burgereid söömas ja siis päikese käes peesitamas. Pärast seda tuli randa veterinaar, kes pani looma magama. Omaniku sõnul uinus koer tema käte vahel, kuulates ookeani helisid.

Põhjust, miks koer magama pandi, esialgu kuskil väljaannetes või muudes infoallikates mainitud ei ole. Küll aga võttes arvesse fakti, et corgid elavad keskmiselt 12-15 aastat, siis vaevles Stewart tõenäoliselt vanadusega seotud probleemide käes.

Koera omanik teatas looma surmast Instagramis.

Stewart sai kuulsaks mängides USA ühes menukamas komöödisarjas "Brooklyn Nine-Nine", kus ta kehastas politseikapten Ray Holti koera Cheddarit. Seriaali ajaloo vältel oli justnimelt Stewart see, kes Cheddarit paljude koerte seast kõige kauem ekraanil kehastas.

Pärast koera lahkumist on inimesed sotsiaalmeedias avaldanud südanlõhestavaid järelhüüdeid ning paljud tunnistavad, et nende süda on murtud.