Nimelt jättis 23-aastane Ryan Landy oma uhiuue robottolmuimeja Roomba kodus põrandaid pühkima ja läks ise mõneks ajaks välja. Kui ta aga tagasi tuli, avastas noormees, et ligi 900-eurone masin oli kogu elamise koera väljaheitega sisuliselt kokku määrinud.

Asi oli selles, et tema koer Apollo oli oma häda teinud põrandale ja tolmuimeja oli sellest üle sõitnud, määrides ennast koerakakaga kokku. Nagu robotile kohane jätkas tolmuimeja loomulikult oma tööd, mis tähendas, et see määris Ryani kodu koera väljaheitega kokku.

Juhtumile lisas ka vürtsi veel asjaolu, et Roombat hoitakse tavaliselt töös kinnises ruumis, aga Ryani teised loomad on õppinud paraku uksi lahti tegema, mistõttu sai ilmselt ka selline asi üldse juhtuda.

Ryan jagas juhtumit ja pilte sellest sotsiaalmeedias ning tema postitus on juba kogunud üle 60 000 jagamise.

Ryani postituse all olevad kommentaarid olid aga nii nalajakad kui ka kohkumist väljendavad. Näiteks arvas üks kommenteerija, et Apollo sai hakkama enda kohta päris märkimisväärse hunnikuga.

Kuna Ryani postitus sai palju vastukaja, avaldas ka hiljem lisapostituse, milles rääkis, et Apollo on alles hiljuti päästetud koer ja teda pole veel hädal käima korralikult treenitud.