Tomsi on üks vahva suur must isane kass. Ta peab hetkel elama puuris, sest tal on krooniline nohu, mis pole 6 kuu jooksul, mis ta Pesaleidja Kassitoas olnud on, veel ära kadunud. Pool aastat aga ainult puurielu elada no mis elu see ka on! Tomsi on väga kurb ja sellepärast vajab see hella südamega sõbralik kassipoiss endale hoiukodu, kus ta saaks vabalt liikuda. Tomsi lepib hästi ka teiste kassidega ja pai armastab ta ka!

Miskal on mure, 130 kassiga tähelepanu jagamine on talle liiast.

Miska jällegi on musta-valgelaiguline kassipoiss, kes naudib tähelepanu. Ta armastab tähelepanu keskpunktis olemist ja tuleb end alati näitama, kui keegi tuppa siseneb. "Äkki saab pai!" võib ta mõelda. Iseloom on tal hea. Ta on Pesaleidja hoole all oldud aja jooksul läbi teinud väga suure muutuse, algselt väga kartlikust kiisust on sirgunud enesekindel ja sõbralik nurrumootor. Kuid Miskat kimbutab stress, 130 kassiga ühes toas olles ei saa ta piisavalt tähelepanu. Seetõttu sooviks ta mõnusat paigakest, kus olla ja nautida inimese tähelepanu nii, et ei peaks seda teiste kassitoa kassidega jagama. Tähelepanu armastavale Miskale lihtsalt ei sobi see variant.

Kolmas murelaps on Kaspar. Kaspar on 1,5-aastane kiisuke, kes vajab samuti kohta, kus rahus olla. Küll aga ei ole Kaspari mure see, et ta tahab omaniku segamatut tähelepanu, vaid see, et talle ei meeldi teised kassid. Kaspar on õrna hingega, vahepeal teevad teised kassid talle kakluste käigus tuule alla ja siis peab Kaspar end jälle hoolega tohterdama asuma. Puuris olles limpsib ta oma võitlusarme väga pikalt ja see kõik viib ta suurde stressi. Tegeleikult armastab Kaspar inimesi väga, on nende vastu tohutult sõbralik ja tahaks samuti kodu, kus mängida ja rahus puhata. Kaspar on alles noor kassike.

Hoiukodu pakkujaks sobib ka algaja loomasõber.

Pesaleidja MTÜ loodab, et meil õnnestub üheskoos neile kolmele vahvale kassipoisile sobivad houkodud leida. Hoiukodud peaksid asuma Harjumaal. Pesaleidja poolt määratakse igale uuele hoiukodule tema isiklik käehoidja, kes saadab täpse juhendi ning kõiki samme vajadusel juhendab, seega eelnev kogemus kassidega pole üldsegi vajalik. Samuti on Pesaleidja kõik hoiukodud koondunud ühte Facebooki gruppi, kus saab ka teistega kogemusi vahetada ja seega saavad kampa lüüa ka täitsa algajad. Pesaleidja poolt tuleb hoiuperele soovi korral kaasa nii liivakast kui ka liivakasti sisu ning kindlasti vajadusel ka (ravi)toit.

Ehk saad sina Miskat, Kasparit või Tomsit aidata? Tutvu infoga ja täida ankeet SIIN.