„Edevus ei tohi kunagi kaaluda üles ühegi looma elu,” leiab Tiina Talumees. „Moeloojana tunnen moraalset kohustust tõsta tarbijate teadlikkust karusnaha tootmise tagamaadest. Tihti ei peatu inimesed oma mõtetes selle peal, kuidas midagi nende riidekappi jõuab. Nad tegelikult ei teadvustagi, et nende kapis ripub õnnetu elusaatus. See kõik ei pea aga nii olema!”

Eestist on peale Tiina Talumehe moestuudio karusnahavabade disaineritega ühinenud Reet Aus, Xenia Joost, Tallinn Dolls, Piret Ilves, Perit Muuga, Reval Denim Guild, disainipoed Les Petites, Wuruhi ja Tali, lastemoe loojad Dadamora ja Nannipung ning paljud teised.

„Tiina Talumehe kui ühe tuntuma moelooja kindel liitumisotsus on märk sellest, et karusloomafarmide toodangu aeg on kaasaegses maailmas otsa lõppemas,” ütles MTÜ Loomuse kommunikatsioonijuht Annika Lepp. „Loomus töötab karusloomafarmide keelustamise nimel nii poliitikute, tarbijate kui ka tootjatega, et põletada küünalt mõlemast otsast ja liikuda sel viisil loomasõbralikuma maailma suunas.”

Lisateavet karusnahavaba programmi kohta leiab SIIT.