Ekspertid usuvad, et alateadlik meel on salvestusüksus, kuhu on kokku koondunud instinktid ja õpitud kogemused. See sisaldab nii meie hirme, mälestusi, uskumusi ja oskuseid. See sisaldab kõike, mida oleme elu jooksul kogenud ja näinud. Isegi siis, kui me neid sündmuseid või tundeid ise ei mäleta, siis meie keha mäletab - alateadlikult.

Proovi järele veebilehe Bright Side'i poolt koostatud testi ja vaata, millise looma peale sinu pilk esimesena jääb. Võta seda, kui lõbusat meelelahutust ja anna teada, mis tulemuse sa said!

Kass

Kass piilub pardi ja koaala vahelt.

Kui märkasid esimesena kassi, oled inimene, kellele ei meeldi palju rääkida. Tühja juttu sa ei aja ja teed oma suu lahti vaid siis, kui sul on midagi öelda. Mõni võib arvata, et oled häbelik, kuid tegelikult meeldib sulle asju eemalt jälgida, neid analüüsida ja alles siis oma arvamust avaldada. Sul on vaja asjadest täit ülevaadet ja niisama rapsida sulle ei meeldi.

Samuti ei lähe sulle ka teiste arvamus ülemäära korda. Pole tähtis, mida teised sinust arvavad. Sa elad oma elu omade reeglite järgi ja pead neist ka kinni. Iseloomult oled rahulik ja sulle meeldib läbi elu kulgeda. Oled sõltumatu, iseseisev ja saad iseendaga väga hästi hakkama.

Part

Part on pildi üleval vasakus nurgas.

Kui nägid esimesena parti, oled sa 100% optimist. Ei ole asja, mis sind negatiivselt mõjutaks, sa oled positiivse ellusuhtumisega ja näed igas asjas midagi head. Sinu jaoks ei ole klaas mitte kunagi pooltühi ega isegi mitte pooltäis, vaid see ajab alati lausa üle! Sa oled rõõmus, sa oled tänulik ja elad alati praeguses hetkes. Tagasihoidlik sa ei ole. Oled seiklushimuline, armastad katsetada uusi asju, avastada uusi kohti ja õppida kou elu.

Koaala

Koaala on pildi üleval paremas nurgas.

Kui esimene loom, keda nägid, oli koaala, siis sa oled küll väga rahulik inimene. Sul ei ole mitte kunagi kuhugi kiiret ja kulged iga päev omas tempos. Sulle ei lähe absoluutselt korda, kas inimesed sinu ümber on närvis või kuhugi hilinemas, sa oskad sellest mööda vaadata.

Iseloomult oled samuti rahulik, väga lahke, empaatiline ja hooliv inimene. Sinuga saab alati arvestada ja sa ei jää kunagi kuhugi hiljaks. Kõik sinu sõbrad teavad, et oled alati vaid ühe telefonikõne kaugusel.

Suuri massiüritusi või lärmakaid pidusid sa ei naudi, rahulik filmiõhtu või õhtupoolik hea raamatu seltsis on sinu tüüpi puhkus.

Elevant

Elevant on pildi keskel.

Märgates esimesena elevanti, võid kindel olla, et oled hea ja hooliv inimene. Sa ei teeskle, oled siiras, ehe ja hooliv. Sul on aega, et süveneda inimestesse oma ümber. Sa oskad teisi kuulata - see on oluline oskus. Oled lojaalne ja vastutustundlik. Oled truu sõber. Sinu lähedased teavad, et kui nad on hädas ja vajavad abi, siis nad saavad sinu poole pöörduda. Sa oled nende tugi ja oskad edukalt ka probleeme lahendada.

Sa armastad oma perekonda ja sõpru, nende heaolu on alati sinu esimene prioriteet. Kui nemad tunnevad end hästi, siis tunned ka sina end hästi.

Karu

Karu on pildi keskel, pisut vasakul pool.

Kui märkasid esimesena karu, siis oled tõenäoliselt üsna konservatiivne inimene ja austad kõrgelt traditsioone. Oled loogilise mõtlemisega, rahulik ja analüüsiv. Oled oled vaikne, kuid väga tähelepanelik, töökas ja usaldusväärne.

Lärmakas seltskond sulle ei meeldi ja pigem armastad omas tempos kulgeda. Otsid vaikust ja rahu ning hoiad pigem omaette. Perekond on sulle tähtis ja olles leidnud enda kõrvale selle õige inimese, pühendud sa suhtesse kogu oma hingega. Sa oled kahe jalaga maa peal ja spontaansed otsused ei ole kindlasti mitte sinu stiil.

Kaelkirjak

Kaelkirjak asub pildi vasakus ääres.

Kui kaelkirjak oli esimene loom, keda märkasid, siis oled sa tõenäoliselt sotsiaalne ja rõõmsameelne inimene. Oled paindlik ja suudad edukalt kohaneda ükskõik millise olukorra või seltskonnaga. See on sinu trump. Oled tõeline seltskonna hing ja leiad alati kõigiga teema, millest vestelda. Sa ei karda uusi tutvuseid ja armastad lobiseda. Oled tõeline ekstravert!

Sisimas oled ka väga tundlik ja emotsionaalne inimene. Kuigi teistele võib jääda mulje, et oled alati rõõmsas tujus ja mitte miski ei saa sind kurvastada, siis tegelikult see nii ei ole. Sõpradele oled sa lojaalne ja ootad neilt sama. Rutiin sulle ei meeldi, mistõttu vahetad tõenäoliselt tihti töökohti ja katsedad uusi hobisid. Kõik tuleb ju ära proovida!

Siga

Siga on paremal pool pildi allservas.

Märkasid siga? See tähendab, et oled väga iseseisev inimene! Suur melu ja meeskonnatöö ei ole sinu teema, aga kui sind üksinda jätta, siis hakkab sinu mõte tööle. Olgugi, et esmapilgul võid tunduda üsna otu, siis on see arvamus tegelikult petlik. Sa oled väga nutikas ja tark ning kui sa midagi tahad, siis sa selle ka saad. Sul on väga terav meel, hea analüüsivõime ja tohutult hea mälu. Sa oskad ja viitsid ka pisidetailidele tähelepanu pöörata, mitte midagi ei jää kahe silma vahele.

Ekstraverdiks sind nimetada ei saa, küll aga saad kõigi inimestega hästi läbi.

Jänes

Jänes jääb pildi keskpunktist pisut alla ja vasakule poole.

Kui jänes on esimene loom, keda nägid, siis oled tõenäoliselt väga energiline ja loominguline inimene. Oskad elust rõõmu tunda ja oled õnnelik. See on lausa nakkav! Ükskõik, kuhu lähed, oskad inimeste silmad särama panna. Sa tood naeru ja rõõmu ning ei ole kedagi, kes ei tahaks olla sinu sõber. Sa oled armas, uudishimulik, hooliv ja sõbralik. Tõenäoliselt on sul ka hea huumorimeel. Mõni inimene võib arvata, et oled pisut pinnapealne, kuid see on tõest väga kaugel. Kes sind tunneb, see teab!

Öökull

Öökull on pildi paremas servas.

Märkasid esimesena öökulli? Sa oled väga analüütiline inimene. Oled introvert ja armastad töötada omaette. Sa naudid vaikust ja rahu, vaid sellises keskkonnas tunned end hästi. Sotsiaalsed olukorrad valmistavad sulle pinget ja sa ei tunne end seltskonnas just kuigi mugavalt. Armastad korda ja konkreetsust, iga kaootiline olukord ärritab sind ja sa tahaksid sealt põgeneda. Oled perfektsionist ja soovid, et ka teised jagaksid sinuga samu väärtuseid. Hingelt oled sa vaba ja üksik.