Barret ja need neli kassi, kellega koos ta kodus elas võisid Pesaleidja vabatahtlike sõnul olla omavahel nii õed-vennad kui ka järglased. Keegi täpselt ei tea, mis neil seal kodus täpselt toimus, kuid kindlasti toimus kasside vahel suguluspaaritust. Pesaleidja organisatsiooni alla jõudes eraldati emased ja isased teineteisest.

Barret oli üks neist viiest kassist. Natukene aega puuris karantiinis olnud Barret lasti lõpuks vabapidamistuppa teiste kasside juurde ja Barretil tundus kõik hästi minevat. Ta oli armas ja malbe kiisu. Ettevaatlikult uusi tutvusi tehes või teiste tegemisi eemalt jälgides elas ta uude keskkonda vaikselt sisse. Kõik tundus hästi minevat, kuni ühe hetkeni...

Barret kössitas loiuna toanurgas ning oli tugevas vedelikupuuduses. Kehatemperatuur oli normaalsest väga palju kõrgem ning oli selge, et olenemata hilisõhtust ja suurenenud visiiditasust, pidid vabatahtlikud kassiga otsejoones Loomade Kiirabisse tormama.

Analüüsid näitasid Barretil väga tugevat põletikku, mis tingis ka kõrge palaviku. Muud näidud olid Barretil korras. Palavik kassil alla ei läinud ja Barret ei võtnud toitu suu sissegi. Varem sõi ta alati hea isuga.

Võttis viis päeva aega, mil arstid suutsid Barreti palaviku lõpuks alla tuua ja kiisu hakkas taas sööma. Millest selline äkiline tugev põletik, ei ole teada, kuid keskkonnamuutus uude kohta kolimise näol, elustiilimuutus ja sellest tingitud stress lõi Barretil üles põletiku, mis tekitas säärase pikaaegse palaviku.

Viie päeva pärast sai Barret kassituppa tagasi. Tal oli parem olla ja ta oli tänulik. Barretil ei ole aimugi, mis see haiguslugu vabatahtlikele maksma läks. Tema raviarve võttis Pesaleidja vabatahtlikudki hingetuks, kuid mis teha, kassi tuleb ju aidata ja Barretil on nüüd palju parem olla. Loodetavasti saab Barret ühel päeval ka päriskoju, kus elu uuelt lehelt alustada.

Enne veel tuleb tasuda tema 1001-eurone raviarve, mis sisaldas erinevaid analüüse, proove ja uuringuid. "Nii nagu iga pisike arve teeb kokku ühe suure, teame, et iga pisike annetus teeb kokku väga suure abi meie jaoks," sõnab Pesaleidja MTÜ lootusrikkalt. Kui sul on võimalik Pesaleidja MTÜ tööd toetada ja Barretit aidata, siis tee sobiv valik siit

Annetust on võimalik teha helistades Pesaleidja MTÜ annetustelefonile:
900 0950 - kõne hind 50€
900 0915 - kõne hind 15€
900 0905 - kõne hind 5€

Palun kuula ära kogu tervitustekst, muidu annetust ei toimu!

Või tehes annetuse Pesaleidja MTÜ kontodele:
EE102200221063071211 Swedbank
EE941010220247756220 SEB Pank
EE351700017003105966 Luminor Bank
EE647700771001866844 LHV Pank