Varjupaikade MTÜ loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Nende seas on olnud nii koeri ja kasse kui ka sootuks teistsuguseid loomi, näiteks kilpkonni, jäneseid, rotte, oravaid, merisigu, tuhkruid ja kanu.

Jõuluprojekt "Koduleidja" otsib varjupaigaloomadele uusi kodusid.

Organisatsioon teeb tänuväärset tööd ja seal leiavad korraga peavarju sada kodutut koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Teisedki abivajajad on sealt armastust leidnud ja mitte kedagi ei jäeta ukse taha. Organisatsioon on loonud spetsiaalse programmi ka nendele loomadele, kellest omanik peab mingil põhjusel looobuma. Olgu loobumise põhjus milline tahes püütakse ka neid aidata.

Varjupaigaloomade eest hoolitsetakse hästi ja seal töötavad inimesed, kes annavad endast alati rohkem kui sada protsenti, sellegipoolest on igal loomal südamesoov leida endale päris oma kodu, kus ta oleks hoitud ja armastatud.

Käesoleva jõulukuul lõid Delfi Lemmikloomaportaal ja Varjupaikade MTÜ taas käed, et aidata koju 24 varjupaikade MTÜ hoole all olevat looma. Sel jõulukuul vältav projekt "Koduleidja" otsib uut kodu Valga, Virumaa ja Tallinna varjupaiga loomadele. Vaata kõiki "Koduleidja" projektis osalevaid loomi SIIT.