Tallinna varjupaiga hoole all on kuueaastane kass Simba. Simba on isane kass. Varjupaiga hoole alla sattus ta maikuus, kui loomapüüdja ta Lasnamäelt üles korjas. Ilmselt oli ta olnud kellegi kodukass, kuid kuna Simbal kiipi ei olnud ja eelmised omanikud kassile varjupaika järele ei tulnud, otsib Simba nüüd uut kodu.

Simba on tõeline tsirkusekass. Ta on väga õpihimuline ja krapsakas ning kui uuel perekonnal on mahti ja tahtmist, siis võib sellele loomale igasuguseid vigureid selgeks õpetada. Kahe jala peal ta juba kõnnib ja sitsida oskab ka.

Kass Simba

Simba on väga sõbralik ja sotsiaalne triibik, kes sobib aktiivsemale perekonnale. Ta klapib hästi ka lastega, kuid soovib olla pere ainus lemmikloom, sest teised kassid talle ei meeldi. Simba tahab olla pere ainus lemmik. Ta naudib tähelepanu. Kui ta midagi tahab, siis ei karda ta seda ka välja näidata. "Ta on väga maias ja on valmis päris pikalt kahe käpa peal kõndima, kui ta käes olevat maiust himustab," sõnab varjupaiga abiline.

Simba armastab nii pereliikmeid kui ka külalisi. Ta ei poe peitu, kui keegi tuleb, vaid tuleb hoopis ukse peale vastu ja võtab vastu kõik paid, mis talle jagatakse. Simba tahab kõikides pere tegevustes osaleda ja kõnnib omanikel muudkui sabas. Ta on kass, kelles peitub koera iseloom.

Kui Sina saad Simbat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Ülejäänud 23 projektis osalevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.