Virumaa varjupaiga hoole all on suur koer Roi. Roi elus ei ole kõik läinud nii nagu tema oleks soovinud. Soov, et perekond oleks alati tema jaoks olemas ei läinud täide. Roi elas korterikoera elu. Elu oli ilus ja hea, kuni ühel päeval pidi ta oma peremehega hüvasti jätma. 12 aastat oli see inimene olnud tema maailm, ainus inimene, kellele Roi sai loota nii heas kui ka halvas – ühel hetkel teda enam ei olnud. Peremees suri ja Roi kaotas korraga kõik. Nii jõudiski ta Virumaa varjupaiga hoole alla. Kuigi vanust on sel koeral turjal juba omajagu, otsib ta omale perekonda, kelle seltsis veeta rahulik ja mõnus pensionipõlv.

Koer Roi

Kas leidub kodu ka vanadele koertele? Nad on selle kuhjaga välja teeninud! Kogu elu on Roi elanud inimesega koos ja inimese heaks, kuid siis võeti see armastatud inimene temalt ära. Roi on elukogenud koer. Ta on rahumeelne ja viisakas, tema tervis on korras ja liikumine krapsakas. Roi igatseb seltsiliseks mõnd eakamat inimest. Ta ei ole tüütu ega ülemäära energiline ning on nõus igapäevaste pikkade metsaringide asemel vahel ka kodus vedelema. Vanahärra Roi on inimese koer. Ta igatseb peremeest ja kodusoojust. Armastuse, soojuse ja läheduse nimel on Roi kõigeks valmis! Ta väärib uut võimalust.

Kui Sina oled suure südamega ja saad Roile kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Virumaa varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Kõik teised 23 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.