Tallinna varjupaiga hoole all on 6-aastane kass Simba. Simba on suure kassitoa kõige staažikam olija. Teised lähevad ja tulevad, kuid see pruunikas triibik jääb. Tegelikult on tal kassitoas kükitamisest juba niivõrd kopp ees, et igakord, kui keegi tuppa siseneb, püüab Simba võimalust ära kasutada ja uksest välja lipsata. Enamus kassituppa sisenejaid juba teavad, et sisenemisega tuleb olla ettevaatlik, sest Simba on põgenemises omandanud tõelise meistriklassi.

Staažikaima varjupaigakassi suurim soov on saada jõuluks koju.

Tegelikult on Simba kassitoas elamisest lihtsalt juba tüdinenud ja osaleb meie "Koduleidja" projektis juba teist korda. Ta tahab endale väga oma kodu, kuid ei ole leidunud kedagi, kes tahaks teda. Alguses pisut käreda ja tusase oleku taga peitub suur ja armas hing, kes igatseb perekonna ja sooja kodu järele. Ta lihtsalt kardab seda välja näidata, kuid südames loodab, et ka tema valitakse välja ja ta pääseb jõuluks koju. Simbat saab maiustega ka edukalt ära osta. Nende eest on ta igal juhul valmis leebuma ja kõiksuguseid vigureid demonsteerima, näiteks kahel käpal kõndima.

Simba sobib inimesele, kes tahab endale rahulikku kaaslast, aga ei vaja loomaga pidevat kontakti. Simba on kass, kes ei tüüta ega nori tähelepanu, vaid kes on rõõmus ka siis, kui saab omaette olla. Simba on pisut isepäine kass. Ta igatseb olla pere ainus neljakäpaline, sest mõte sellest, et ta peaks oma perekonda jagama ka teiste loomadega, hirmutab teda.

Kui Sina soovid ja saad Simbale armastavat kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaigast. Kõik teised 23 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.