"Ka loom võibolla pantvang. Nii juhtus ühe umbes seitsmekuuse Mirruga, kes sassi läinud suhetes kannatajaks osutus," kirjutab Loomapäästegrupp sotsiaalmeedias.

"Nagu ikka haavunud inimesed kipuvad tegutsema mõtlematult ja algas väidetav terror nii laste kui kassiga. Pere läks lahku, kass jäi mehele ja mees kassi tagasi ei anna - selline teade meile tuli. Lõpuks ei tahtnud kumbki osapool kassi. Väidetavalt lubati kass aknast alla loopida, siis lubati kassi ära viimise eest anda viinapudel... eks ikka selleks, et kass merekooli läheks."

Grupi esindaja helistas mehele, kelle valduses kass oli.
Mehe sõnul pidi kass väiksele lapsele liiga tegema ja halb kass olema.

"Naine tõi selle kassi,mina teda ei tahagi,viige minema kui tahate!" ütles mees vastuseks.

Selgus, et ei ole see pere esimene loom: korduvalt on omale võetud nii merisigu kui kasse, kellest on saanud isu täis ning nad küla peale laiali jagatud.

Praeguseks on väike Mirru Pärnus hoiukodus. Kõik protseduurid on talle omanike poolt tegemata, kuid Loomapäästegrupp lubab, et enne uude koju minekut saab kõik vajalik tehtud.

"Mirru on sõbralik ja väga meeldivad paid ,hetkel on ta veidi segaduses ja ei saa aru,mis toimub. Hirmsasti vajab ta seda päris oma inimest,kes tema eest hoolitseks,pakuks talle armastust ja stabiilsust. Inimest,kes ei tõsta kisa kui noor kass ulakaks muutub ning küüsi kasutab," seisab sotsiaalmeedia postituses.

Kui soovid Mirrule kodu pakkuda, tuleb ühendust võtta anu@animalrescue.ee või 55507386.