Kass õpetab sallivust. Nad õpetavad, kuidas austada muutumatuid ja isepäiseid inimesi. Lisaks õpetavad kassid teistega arvestama, sest nad ise on küllaltki isepäised.

Kass on parim unerohi. Võid proovida lülitada välja telefoni või mitte vaadata e-kirju, ent kui kass ronib voodisse, on ta siiski parim võimalus mõnusalt uinuda. Räägitakse, et kassi nurrumine on tervisele kasulik.

Kassid aitavad majandusel õitseda. Kassidele kulutades on see mõistlikult kulutatud raha, sest mida paremini kass sööb ja mängib, seda rohkem pakub see peremehele rõõmu. Lisaks on kass suurepärane kaaslane aidates raskete eesmärkide täideminekule kaasa.

Kassid on justkui maailma imed. Juba Leonardo da Vinci sõnas, et pisikenegi kass on suurepärane. Kassid inspireerivad paljusid oma isepäise olekuga. Nad justkui pakuvad paljudele mõtteainet, et oma elukäigu üle tasub ise otsustada.

Kassid ei vaja jalutajat. Erinevalt koertest pole kassiga vaja väljas käia. Kui soovid külla minna või pikemalt töölejääda, saab kass ka pikka aega üksi hakkama. Koeraga pead aga teatud aja tagant väljas käima. Kassi võid aga julgelt tundideks üksi jätta, sest ta saab ise kenasti hakkama. Lisaks mõjub kassile hästi sõber koduseinte vahel ehk teine kass.

Alllikas: petmd.com