"Kui kõik inimesed puhkust nautides mööda Eestimaad ringi sõitsid, ukerdas ühe maantee peal tilluke pime kass. Autod manööverdades tema külje alt mööda. Ilmselt arvasid paljud, et see punane räsitud kassipoiss oli juba auto alla jäänud ning surnud. Tegelikult oli väike pime Rommi kuidagimoodi maanteele sattunud, ta oli veel elus, kuid ta oli kabuhirmus kangestunud," alustab MTÜ kassipoeg Rommi lugu. "Mis tunne see võib olla, kui sa ei näe mitte midagi, kuid oled ühtäkki sattunud liikluskeerisesse? Kus iga mööduv põrisev auto tekitab surmahirmu? Kui tunned mööda vuhisevat autot oma kasukat sasimas ning suudad vaid mõelda, millal need autorattad su keha purustavad."

Õnneks jäi üks mööduvatest autodest seisma, et kontrollida kassikese seisundit. Rommi oli elus, kuid kabuhirmus ei julgenud ta isegi vurru liigutada. Kassipoiss sai kiiresti loomakliinikusse toimetatud, kus selgus, et õnneks Rommil sisemisi vigastusi ei ole, kuid tema silmadega on väga halvad lood.

Kliinikus diagnoositi Rommil silmades ulatuslikud kahjustused ning lahenduseks näidustati mõlema silma amputeerimine. Operatsiooni läbiviimiseks on Rommi saanud põletikuvastast ravi ning selle ravi tulemusel on andnud teine silmaarst hoidjatele õhkõrna lootuse. Ta sooviks anda Rommile võimaluse ning viia läbi silmaläätse eemaldamise. "100% garantiid, et see õnnestub, meil ei ole, kuid kui on väikegi võimalus, et me ei pea Rommi silmi eemaldama, siis me arvame, et peaksime seda kasutama. Selline operatsioon on aga väga kulukas ning vajame hädasti abi Rommi silmaoperatsiooni arvete katmiseks," kirjutab MTÜ sotsiaalmeedias.

Kui Sina saaksid anda oma panuse, siis Sinu annetus on väga-väga oodatud:
annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):
900 6575 – kõne hind 5€
900 6700 – kõne hind 10€
(annetuse toimumiseks kuula kindlasti tervitustekst lõpuni)
või arveldusarvele:
Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu
IBAN: EE712200221035355855
SWIFT: HABAEE2X
Selgitus: "Rommi"

Pärast operatsiooni vajab Rommi ka hädasti hoiukodu. Kui Sina võiksid olla see, kes sõbralikule Rommile pakub kodusoojust, mida ta nii väga igatseb, siis kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee