Kalamaja pargi ette soovis Žorikut 43 protsenti Arsenali 57 vastu. Lisaks on 40 inimest legendaarse koera kivisse raiumise tarbeks annetanud 729 eurot. Loomapäästegrupi rajaja Heiki Valneri sõnul on summa tagasihoidlik, kuid selle kiuste soovib ta Žoriku kuju püsti panna veel selle aastanumbri sees ning Loomapäästegrupp tuuritab annetuste kogumise nimel edasi mööda Eestis toimuvaid laatasid.

Kalamaja ja Sitsi asumite inimeste südameisse pugenud Žorikut hakkab kivisse raiuma või õigemini palju vastupidavamasse betooni valama Kain Rezev Skulptuurikoda OÜ-st.
"Žorikuga lubas Kain veel sellise triki teha, et isegi valge-mustaga laigud jäävad kivile kenasti näha," kirjeldas Valner. "Postament tuleb madalam ja tagasihoidlikum, sest eelmine oli liiga pühalik ja meenutas mulle vägisi kunagise NLKP pleenumi kaunistusi või Nõukogude Armee kasarmus olevat punanurka. Žorik pole kangelane, kes tõi põlevast majast lapsi välja vaid tavaline lihtne kutsa, kes valis lindprii elu ja sai sellega heade inimeste toel ka kenasti hakkama. Olgu ka siis tema skulptuur selline kodukootud, armas ja veidi isegi rohmakas, kui soovite. Ta passis alatihti Arsenali keskuse ukse ees linnepeenras ja oma vaimusilmas näen ka temale pühendatud kivikuju just sealsamas ukse ees veel aastakümneid inimesi poodi saatmas ja väljujaid tagasi kutsumas."