Septembrikuu esimesel pühapäeval, 06.09 kell 13.00 toimub koostöös ägeda Vein ja Pintsel meeskonnaga kassitoas esimese heategevuslik maalitund! On ju teada-tuntud fakt, et nii maalimine kui ka loomade keskel olemine aitab maandada stressi. Miks mitte mõlemad stressimaandajad kokku liita ja akud enne eelseisvat sügist korralikult täis laadida?

Maalitund toimub heategevuslikul eesmärgil ning osalustasu ühe inimese kohta on 35-eurone annetus Pesaleidja varjupaigale. Ise sa materjale soetama ei pea, sest osalustasu sisaldab kõiksugu vajalikke materjale, imelist juhendajat ning maalitunni lõpus saad oma hoole ja armastusega tehtud teose veel endale ka jätta. Lisaks aitab osalemistasu toetada Pesaleidja varjupaigas kodu ootavaid kasse (keda on meil lausa 395!), et kiisude raviarved saaksid kiiremini tasutud ja kõhud oleksid kogu aeg maitsvat konservi täis!

Osalustasu saab maksta enne maalitundi kassitoas vaid pangakaardiga.Osalemissoovist anna palun kindlasti teada karmen@pesaleidja.ee, siis teame sinuga arvestada! Ürituse Facebooki leht: https://www.facebook.com/events/1630165593858290/

PS Alaealised maalimishuvilised saavad tunnis osaleda koos täisakasvanud saatjaga.