Eesti Metsloomaühingule saabus Mustveest teade orava kohta, kel üks tagumine jalg lohises ning kes abistajate poolt puu otsast kinni püüti.


Kui orav piirkonnajuhi Virge Võsujalani jõudis, tuli tõdeda, et pilt oli hirmutav. "Vaatasin ta üle ja kahjuks oli tõesti luumurd ja üsna kole: jalg rippus ja laperdas igas suunas," kirjeldas Võsujalg. "Andsin siis endast kohalikule ja truule veterinaarile märku. Õhtul sain oravaga kliinikusse mindud ja röntgenpildi tehtud, mis kinnitas mu kahtlusi. Igal teisel juhul oleks olnud mõistlikum orav eutaneerida, arvestades asjaolu, et oravad on väga aktiivsed ning see raskendab paranemist. Voodirežiimile oravat panna ei saa."

Kuna tegemist ei olnud lootusetu juhtumiga ning oravale taheti siiski võimalus jätta, prooviti seekord midagi uut ja looma jalale sai pandud lahas. "Andsime endast ja vahendite olemasolust sõltuvalt parima Luud peaksid kenasti ajaga kokku kasvama," leidis Võsujalg ning lisas, et paraku kaasnes. selle juhtumiga terve ports arveid kliiniku tööaja väline visiit, 2 röntgenpilti - enne lahast ja pärast, ravimid ning toetav toit ja vitamiini. Seetõttu palutakse loomasõprade abi, kuna metsloomaühingu töö tugineb vaid vabatahtlikkusele.

Metsloomade aitamiseks vajalikke kulusid saadb aidata maksta, helistades:

Nr 9009933 - annetad 5€

Nr 9009955 - annetad 25€

Kuula palun kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Toetuse võib saata ka pangakontole:EESTI METSLOOMAÜHING, EE952200221067573100SWIFT/BIC kood: HABAEE2XSelgituseks: "Metsloomade abistamiseks!"