Erinevatest pesakondadest pärit natuke suurem kiisutüdruk Marusja ja veidi noorem kiisupoiss Murrsik hoiavad teineteise käppa koduotsingul. Kodu otsivad nad koos või eraldi.

Kiisupoiss Murrsik (u 2, 5 kuud) on julge ja vapper ning on igal pool alati esimene. Samas peegeldab Murrsiku mustvalge kasukas tema kahte poolust - iseseisev ja osav mürakaru ja hellik painuruja. Paid meeldivad talle nii palju, et inimese vastu miilustades võtab ta lausa voolujoonelise kuju.

Marusja (u 3 kuud) on piduliku välimusega must-valge siidise kasukaga kiisupoeg. Laubalt algab valge triip, mis läheb üle valgeks maniskiks ja siis pehmeks valgeks kõhualuseks. Marusja välimuse teevad eriliseks kaks väikest musta täpikest roosa nina peal. Iseloom on Marusjal väga õpihimuline. Teda võib sageli märgata teiste käitumist uudishimuliku pilguga jälgimas ja meelde jätmas. Kuigi Marusja on pärit tänavalt ja inimese paikätt ilmselt tunda ei ole saanud, omandab ta kiirelt koduse lemmiku oskusi ja on õppinud inimese paitamist nurrudes nautima.

Murrsik ja Marusja on kojuminekuks valmis - olemas on eeskujulikud liivakastil käimise oskused, kiip ja pass.

Kui Sa soovid, et need armsad kiisud saaksid Sinu pere liikmeks, täida kiisuvõtja küsimustik: https://www.pesaleidja.ee/loomasoovija-kusimustik/
Ja tule Murrsikule ja Marusjale külla hoiukoju Tallinna!