"Keegi meist ei tea, millal me päevad siin ilmas otsa saavad? Ei teadnud ka Maksi ja Mooritsa peremees, kes reedel ühtäkki hinge heitis. Koerad nägid vaid, et peremees viidi minema ja kogu lugu. Võibolla nad saavad aru ka, et ta rohkem tagasi ei tule. Võibolla ootavad? Kes sinna looma pea sisse ikka näha oskab," kirjutab Loomapäästegrupi asutaja Heiki Valner sotsiaalmeedias. ."Käisin eile õhtul neid vaatamas - arad, samas uudushimulikud. Kurjad nad küll ei tundunud. Naabrid pakkusid vanuseks 5-6 eluaastat. Eks see selgub siis, kui tõutunnistused üles leiab."

Maks ja Moorits

Praegu lahendatakse olukord tema sõnul nii, et üks hea mees sõidab igal õhtul Keilast Riisiperre ja toidab neid, aga olukord tahab koerasõbalikku lahendust. "Ise loodan, et nad saavad ikka koos uude koju. Surnud peremehel on ka tütar, aga ta nägi viimati isa üle kümne aasta tagasi ehk siis kui ise veel üsna väike oli.Noor naine soovib samuti, et Maks ja Moorits saaksid koos maailma kõige paremasse koju. Ise ta koeri pelgab", selgitab Valner.

Seni on Maks ja Moorits elanud ketikoera elu, aga peremees lasi nad igal õhtul koos jooksma. Koerad loovutatakse Loomapäästegrupi lepinguga.Täpsem info telefonilt 5149890, või Loomapäästegrupilt: 1414, help@animalrescue.ee

Maks ja Moorits