Ta on üks ütlemata sõbralik, natuke pahura näoga kiisu kes selle aasta alguses kolis hoiukodusse, et kassitoas tekkinud stressist toibuda. Lõvitarile nimelt ei sobi teised loomad ja nii oli kassitoas kümnete teiste kassidega koos elamine talle raske. Hoiukodus raviti terveks ilmselt stressist tekkinud igemepõletik, käidi ja eemaldati isegi mõned väga põletikus hambad ning tasapisi hakkas kass taastuma.

Lõvitar oli küll kaotanud tublisti kaalu ja kena kasuka läike, kuid sõbralikkus ja jutukus säilisid temas ka kõige raskemas taastumise perioodis. Hetkel on karv taas läikima löönud ja kaalunumbergi on tõusnud. Must Lõvitar on nüüd valmis kolima oma päris inimese juurde!

Nagu eelpool mainitud, siis ta ilmselt ei sobi perre, kus on teised kassid-koerad ja ta pigem väldib väikseid lapsi, samas suurematega on mõõdukas suhtlus talutav. Lõvitar armastab sülle tulla ja nurruda, kuid sülle võtmine talle väga ei meeldi. Lõvitar saab kenasti hakkama krõbinate söömisega (olgugi, et mõned hambad on puudu), kuid lemmikuks on konserv või veel parem - kana-hakkliha.
Must Lõvitar oskab eeskujuliku kiisuna kasutada nii liivakasti kui kraapimispuud. Ta on õnnelik, kui ta saab tulla õhtul voodisse ja ennast sinu juurde kerasse tõmmata. Hea meelega on ta ka alati köögis sinuga koos toimetamas ja abiks söömisel kui seda hakkliha või siis ka vahel väike tükike juustu ikkagi üle jääb.Ah jaaa... Lõvitar oskab ka kenasti traksidega õues jalutamas käia ja pidada sinuga pikki sisutihedaid kassikeele-inimkeele vahelisi vestlusi. Ta vaatab silma, justkui mõistaks ta inimkeelt.
Kas Must Lõvitar võiks olla sinu kass?
Kui jah, siis ole hea loe läbi looma võtmise tingimused ja täida ankeet, et Löffi hoiukodu saaks sinuga ühendust võtta. https://www.pesaleidja.ee/looma-votmise-tingimused/

Kiisuga tuleb uude koju kaasa ka Pro Plani kinkekott.