Metis jõudis Pesaleidja kassituppa 7. oktoobril 2019. aastal Ida-Virumaalt. Ta on umbes 4-aastane kiisupreili, aga tema pisike kasv jätab temast mulje kui aastasest kassikesest.

.Metise suured kikkis kõrvad ja suured ümmargused silmad annavad talle elegantse välimuse ning ta kauni värvilahendusega kasukas on pehme ja siidine. Metis on natuke arglik ning päris pai ei luba teha. Küll talle aga meeldib armsalt keras magab või pesa tagant piiluda, mida inimesed kassitoas teevad. Kui ta niimoodi pesas tudub, siis laseb ta natuke pai ka teha ja kohe ära ei põgene. Kahjuks ei ole Metisel siiani ühtegi huvlist olnud, kas asi on tema klassikalises must-valges välimuses või arglikus iseloomus, aga kodu igatseb ta ikkagi.

Tulevasele kodule lubab ta, et proovib saada üle hirmust, mis teda kimbutab, proovib usaldada koduseid ning võibolla ka ühel päeval kaisus istuda, aga seda tuleb enne harjutada.

Metis on steriliseeritud, kiibistatud, saanud vaktsiini ja ka parasiiditõrjed!
Kodus harjuda aitab tal kingikott Pro Planilt.

Kui Sa sooviksid armsale Metisele päris kodu pakkuda, siis tule Metisele kassituppa külla! Tutvu kõigepealt tingimustega ning täida ära loomasoovija ankeet: https://www.pesaleidja.ee/looma-votmise-tingimused/ .