1. Su kassile meeldib mängida!

Kas Su kass on mänguline ja tundub, et tal on lõputult energiat? Kui lisate teise kassi, kellega koos mürgeldada ja mängida, saavad laks aktiivset kiisut üksteisele seltsi pakkuda, kui Sa ise pead kodust eemal olema või millegi muuga tegelema.

PS! Tihtipeale arvatakse, et kassidele meeldib üksi olla. Ent tegelikult on kassid seltskondlikud loomad ning vähene suhtlus võib neis tekitada stressi ja depressiooni.

2. Su kass on väga armastav

Kui Su kass on väga armastav, talle meeldib kaisutada ja pai küsida, siis võimalik, et talle meeldiks ka kaisutada teise neljajalgsega. Paljud varjupaiga kassid on ka harjunud teiste kassidega ning töötajad ja vabatahtlikud kindlasti teavad varjupaigas mõnd kassi, kes kellele meeldib. Just tema võiks olla Su kassile parim kaisukaaslane.

3. Su kass on kaotanud oma sõbra

Ka kassid tunnevad igatsust oma kadunud lähedaste pärast, olgu see siis inimene või mõni teine kass. Kui teie kassil oli kunagi kodus veel üks kass, kellega nad läbi said, on tõenäoline, et ta igatseb oma kassisemu. Mõnikord tähendab ka lahkuminek, lahutus või kodust välja kolimine seda, et kassid, kes kunagi olid seotud, eraldati.

4. Su kass on justkui takjas

Muidugi meile meeldib see, kui meie kassid kingivad meile oma kiindumuse, ent liiale minnes võib see olla märk sellest, et Sinu kass tunneb end üksikuna. Teise kassi lisamine võib aidata tema rahutust ja ärevustleevendada.

Teise kassi lisamine oma ellu on tõsine otsus nii teie kui ka teie kodus oleva kassi jaoks. Tee oma kodutöö ja proovi leida talle sobivaim kaaslane. Anna neile aega, et harjuda uue olukorraga. Ja kui esimest korda näed, kuidas nad koos mängivad või tuduvad, usu meid - süda jätab ühe löögi vahele!

Allikas: Pesaleidja MTÜ