Kuna kõrvitsaid koguti tänavu vaat et liigagi palju, uhkeldab paksunahaliste maja ees nüüdsest vahva väljapanek erinevas suuruses erksavärvilistest viljadest, mis tublide kõrvitsakasvatajate poolt loomaaeda on saadetud. Kõrvitsapargi stendidelt saab teada, kes ja kui palju kõrvitsaid loomaaias nahka pistab. Swedbanki ja Telia vabatahtlike abiga ehitati majaesisele muruplatsile uhke kõrvitsalabürint.

Kõrvitsapidu loomaaias

Kõrvitsapidu pakub loomaaia asukatele alati lõbusat mängulusti ning rikkalikku toidulauda. Külastajale avanes emotsioonideküllane vaatepilt loomade toimumiskäitumisest, mida aitasid paremini mõista ja mõtestada loomaaia loodusharidustöötajad.

Kõrvitsapidu loomaaias

Tallinna loomaaia kõrvitsakampaania projektijuhi Helina Õunapuu sõnul on tänavuse üle-eestilise kampaania raames registreeritud 380 kõrvitsate kasvatajat ja saatjat. "Rõõm on tõdeda, et häid inimesi, kes loomadest hoolivad, on sel aastal nii palju olnud, et loomaaia söödalaod täitusid kõrvitsatest planeeritust varasemalt.

Kõrvitsapidu loomaaias

„Väga paljud head inimesed saatsid DPD kulleritega loomaaeda iga päev kümneid ja sadu kilogramme kõrvitsaid ja tänu sellele on nüüd kõrvitsate kogumise rekord teinud hüppelise tõusu! 40 tonnine kogus näitab inimeste erakordset loomadest hoolimist ja armastust aianduse vastu. Oleme kõigile kõrvitsakasvatajatele väga tänulikud,“ lausus DPD Eesti müügi- ja turundusjuht Janek Kivimurd.

Kõrvitsapidu loomaaias