1.Hachiko - ühe koera lugu
Jaapanlaste algsest versioonist on tehtud uus, väga liigutav lugu Richard Gere`iga peaosas. Hachikō oli akita tõugu koer, kes pärast omaniku surma teda üheksa aastat rongijaamas ootas.

2.Valgekihv
Kes ei ole vaadanud koos perega seda filmi Ethan Hawke`iga peaosas, on aega kaotsi lasknud. Jack Londoni raamatul põhinev kaunis lugu inimese ja koer-hundi sõprusest.

3.Beethoven
Põlvkondadevaheline hitt, pärast mida ei suuda sa ühtki bernhardiini ükskõikse pilguga vaadata.

4.101 dalmaatsia koera
Film, mis kunagi moest ei lähe - lisaks koertele tänu Glenn Close`i kehastatavale tigedikule.

5.Turner ja Hooch
Politseinik Scott Turner (Tom Hanks) saab endale äärmiselt veidra paarimehe: Hoochi-nimelise lontkõrvalise peni. Väikelinnainspektor Turner loodab tööd leida metropolis, kus ta saaks võib lahendada tõeliseid kuritegusid, mitte tühiseid pisikelmuseid. Siis määratakse ta aga mõrva juhtumit uurima ja Turner avastab, et roima ainsaks tunnistajaks on ohvri koer Hooch.

6.Marley ja mina
Lugu noorest abielupaarist, kes alustab ühist kooselu, ning suurest, arulagedast, parandamatust, aga ka vastupandamatust labradorist, kes muutis kogu nende elu. Peaosades mängivad Owen Wilson ja Jennifer Aniston.

7.Koera elu mõte
Lasse Hallströmi lavastatud „Koera elu mõte” põhineb W. Bruce Cameroni armastatud bestselleril, mis jutustab ühe pühendunud koera südamliku ja üllatava loo. Südamlik perefilm jutustab loo filmi peategelase, koera vaatepunktist, kes leiab oma eksistentsi mõtte inimeste eludes, keda ta naerma ja armastama õpetab. (Kuula katkendit filmi aluseks oleva raamatu järjest siit: https://lemmikloom.delfi.ee/koer/elu-labi-kutsika-silmade-koerad-kes-pakuvad-armastust-lahevad-taevasse?id=91470024 )

8.Kõik koerad lähevad taevasse
Taskurätid valmis panna! Muusikaline fantaasiakomöödia saksa lambakoerast, kes muutub ingliks ja hiilib tagasi maa peale, tutvumaks orvuga, kes oskab loomade keelt.

10.Lassie tuleb ikka koju
Veel üks koer-kangelane, kes leiab tagasitee sõbra juurde vaatamata ükskõik millistele takistustele.