Reena leidis peatuspaiga Valga loomade varjupaigas 2018.aasta suvel. Kui ta nädal aega oli võõra maja ümber tiirutanud ja tuppa nurunud, saadi aru, et kassike on kodutee kaotanud. Varjupaiga veterinaar vaatas kassi üle ja selgus, et Reena on juba steriliseeritud - järelikult on tal olnud omanik, kuid kassil ei olnud kiipi ja nii ei saadudki jälile, kes see võis olla. Küll jagati kassi kuulutust erinevates kanalites, aga mitte keegi ei tunnistanud triibikut enda omaks ega tulnud teda otsima. Sestsaadik ootab Reena uut kodu ja jookseb alati lootusrikkalt uksele, et ehk astub sealt sisse just tema inimene.

Kui keegi tuleb kassituppa, siis Reena hinges on pidupäev - saba seljas, jookseb ta inimeste juurde ja mida rohkem inimesi, seda parem, olgu nad täiskasvanud või lapsed. Reena armastab kõiki inimesi, nii väikseid kui suuri, aga teisi kasse mitte nii palju. Reena ei ole nõus teistega jagama inimese tähelepanu, vaid tahab kogu armastusväärsuse endale hoida.

Reenas on kõik väga ehe - ta on täiesti loomulik ja naturaalne kass, kes ühelt poolt soovib väga lähedust, kuid võib olla mõnikord ka veidi isepäine. Teda on nii vahva jälgida, missuguse väikese vimka ta nüüd viskab. Reena teeb su elu tõeliselt sisukaks, ta on tõeline seltskonnahing, kellega ei hakka kunagi igav.

Reena

Kui Reena on järjekordselt sulle sülle roninud ja nurru lahti lasknud, võiks kuulda olla järgnevat kahekõnet:
"Reena-Reenake, miks sul nii suured silmad on?

"Ikka selleks, et sind paremini näha, kui sa tuppa astud," vastab Reena.

"Reena-Reenake, miks sul nii suured kõrvad on"

"Ikka selleks, et sind paremini kuulda ja mitte su tulekut maha magada," vastab Reena.

"Reena-Reenake, miks sul nii pikad vuntsid on?"

"Ikka selleks, et sind paremini kõditada," vastab Reena.

"Reena-Reenake, miks sul nii suured käpad on?"

"Ikka selleks, et sulle kiiresti-kiiresti vastu joosta, sülle ronida ja ennast sinu vastu suruda," vastab Reena.

"Reena-Reenake, miks sul nii pehme karv on?"

"Ikka selleks, et sa tahaksid mulle rohkem pai teha, kui su süles ennast kerra tõmban," vastab Reena.

"Reena-Reenake, miks sul nii pikk saba on? Ikka selleks, et saba uhkelt püsti ajada ja sul mõnikord üle nina tõmmata," vastab Reena.

"Reena-Reenake, miks sa mõnikord tasakesi näksad?"

"Ikka selleks, et sa ära ei unustaks, et ma olen päris kass, mitte nurruv mänguasi," vastab Reena.

Pehme ja sooja iseloomuga Reena loodab väga, et teda märgatakse ja ta saab sammud sättida uue kodu poole, kus teda ootab vahva suur pere, kellega koos veeta veel palju aastaid.
Reena on kiibistatud, vaktsineeritud, saanud vajalikud parasiiditõrjed ja steriliseeritud oli ta juba eelnevalt.

Tutvu Reenaga lähemalt siin https://varjupaik.ee/loomad/reena

Koduleidja on Delfi ja Varjupaikade MTÜ ühisprojekt, mille käigus loodame jõuludeks leida armastava pesa Eesti erinevates varjupaikades kodu ootavatele loomadele.