Nad on nagu Boby ja Roby, kes teevad kõike koos. Nad on lahutamatud ja üksteisele toeks. Nad mõlemad on beagle`i-laadsed koerad. Lahutamatu paarikese seiklused elumere lainetel lõppesid käesoleva aasta novembri alguses, kui nad ühisest kodust loovutati lõplikult Pärnu varjupaiga hoole alla.

Bonnie on küll maha vaikinud oma viie aasta pikkuse eluloo, kuid üht asja ta peita ei saa. Tema välimus reedab, et koer on olnud emaks väga-väga paljudele kutsikatele. Jah, Bonnie rinnapartii lehvib uhkelt vasakule ja paremal, kui ta oma jooksutiire teeb. Kas tema partneriks on olnud seesama nelja ja poole aastane Clyde, ei ole teada.

Oma uuest kodust unistavad Bonnie ja Clyde samuti koos. Nende koduks sobib maja, mida ümbritseb korralik aed ja majas elab aktiivne pere koos lastega. Kui muidu kipub alatihti olema, et täiskasvanud väärikad koerad ei talu hästi laste kaootilist ringi sibamist, siis Bonnie ja Clyde`iga on asi vastupidi. Vahva koerapaar on sõbralik, lustlik ja mänguline. Nad sobivad lastega hästi ja on üliõnnelikud, kui neid võetakse mängu ja saavad kaasa liikuda. Mäng on väikese inimese töö ja kui õpitakse mängima koertega, siis on see topelt vahva.

Bonnie ja Clyde

Energiliste jahikoera-laadsetena meeldib Bonniele ja Clydele palju liikuda. Lisaks mängudele koduaias vajavad nad põnevaid matkaradu, kus on erinevaid lõhnu, et nad saaksid palju nuuskida.

Nüüd on koerte elus käes aeg, kus nad saavad puhata ja mängida ning on lõpp pealesunnitud paljunemistegevusel, kutsikate tootmisel ja emaskoera kurnamisel. Bonnie on steriliseeritud ja Clyde kastreeritud - ei ole siia ilma juurde vaja nunnukaid koeratittesid, kui see tegevus käib koeraema tervise ja heaolu arvelt. Lisaks on mõlemad koerad kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud vajalikud parasiiditõrjed. Bonnie ja Clyde tahavad jätta mineviku seljataha ja on valmis minema oma uude koju.

Koduleidja on Delfi ja Varjupaikade MTÜ ühisprojekt, mille käigus loodame jõuludeks leida armastava pesa Eesti erinevates varjupaikades kodu ootavatele loomadele.