Kaks aastat tagasi algas Pontiaci elutee väikese kutsikana ühes urkas, mida koduks nimetati. Korteris oli toapõrand sisse langenud ja selle põranda alla koerapesakond elaski - ema, õed-vennad ja onud, pead-jalad segamini. Kodu, kus lemmikute heaolust ei hoolita, ei ole kellegi kodu ja koerapere toimetati Viljandi varjupaiga hoole alla.

Sel ajal neljakuune kutsikas leidis ruttu uue kodu maale lastega peresse. Aga ei vedanud Pontiacil ka selle perega. Möödus kaks aastat - ja nüüdseks suureks kasvanud koer toodi varjupaika tagasi. Et koeraga ei tegeletud, jäi usalduslik pereside loomata. Koer, kes kasvas omapead, hakkas omapead ka oma koeraasju ajama. Nii käiski Pontiac külapeal hulkumas, pere ei saanud temaga hakkama ja loobus koerast.

Pontiac õigustab oma nime täielikult - ta on sportlik, aktiivne ja neljakäpavedu töötab laitmatult. Lisaks on ta väga stiilse välimusega. Pontiac ei ole kaotanud usku inimestesse ja on nii suurte kui ka väikeste vastu äärmiselt armastusväärne. Tema armastus on nii suur ja ülevoolav, et ta lausa peab seda oma kõigi nelja käpaga väljendama. Siit koorubki välja, et juhitavusega ja õige tee valikuga on Pontiacil probleeme. Ikka kannatlikult ja hea sõnaga tuleb teda juhendada ja õpetada, kuidas oma tundeid talitseda. Koer suudab ja tahab õppida ning soovib väga saada pere lemmikuks.

Pontiac

Pontiac ootab oma õiget inimest, kes võtaks ta oma ellu ja kellel on oskust koera õpetada ja juhendada. Koos leitakse üles õige rada, kuhu pöörata ning mida mööda koos kulgeda.

Pontiacile on tehtud täielik ülevaatus ja protseduurid. Koer on kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud vajalikud parasiiditõrjed, enne uude koju minekut tehakse talle ka kastratioon.

Tutvu Pontiaciga lähemalt siin: https://varjupaik.ee/loomad/58959

Koduleidja on Delfi ja Varjupaikade MTÜ ühisprojekt, mille käigus loodame jõuludeks leida armastava pesa Eesti erinevates varjupaikades kodu ootavatele loomadele.