Loomapäästegrupile saabus kiri naiselt, kelle tütar on elumuutuste tõttu sunnitud koos lapsega tema juurde kolima. Kahetoalises korteris elavad aga lisaks naisele endale veel ka tema nooremad lapsed. Kuna tütre taksikoer Minni on mõnda aega tagasi läbinud kalli seljaoperatsiooni - nagu takse sageli, tabas ka teda diskide väljasopistumine - on tal pidamatuseprobleemid ning keeld trepist käia.

"Kindlasti mahuks meile ka väike koer ära, aga elan viiendal korrusel ja Minni ei tohi nii kõrgel elada, kui majas pole lifti. Minu kodumajas lifti pole. Enne kui koeraga õue jõuaka, oleks juba trepikojas õuemineku erutusest pissirada järel ja naabritega probleemid. Süles teda viia aga ei saa, sest siis ka piss kohe jookseb. Ma olen miljon korda oma peas mõelnud, mida teha, aga ainus väljapääs on leida Minnile uus kodu," kirjutab naine.

Minni

6-aastase Minni tervisliku seisundi tõttu on tema tulevasele kodule mõned kindlad nõudmised:

-Eramaja õues jooksmise võimalusega või kortermaja 1.- 2. korruse korter. (Kui kortermajas on lift, siis muidugi võib uus kodu ka kõrgemal korrusel asuda.)

- Kuna Minniga peab vähemalt 4 korda päevas õues käima, siis uues peres võiks üks inimene olla kodune.

-KINDLASTI peaks uus pere olema selline, kes aktsepteerib koera pissi- ja kakapidamatust ning on sellest hoolimata valmis pakkuma Minnile uut armastavat kodu ja tegelema pidamatusega kaasnevate probleemidega.

-Näitusepuuri kaasa anda ei ole, sest praegune on ka laenatud, aga oleks tore, kui uus pere leiab võimaluse näitusepuuriks või mõne muu variandi, et Minni üksi olles ei saaks kuskile diivanile või voodile hüpata ja sinna kogemata pissida-kakada.

-Et Minni kipub minema kergesti ülekaaluliseks, peaks uus pere jälgima toidukoguseid, mitte andma inimeste toitu ja paika panema kindlad söögiajad hommikul ja õhtul.

-Minni praegune elukoht on Saaremaal ja kahjuks ei saa praegune pere koera transpordil uude koju aidata, kuna kummalgi pole autot. Ehk leiab uus pere võimaluse Minnile järele sõita.

Et Minni puhul ei peaks langetama kõige rängemat valikut ta eutaneerida, vaid ta saaks oma elu turvalises keskkonnas jätkata, palutakse kodupakkujatel võtta ühendust Loomapäästegrupiga läbi Riina Pernau (56 217 172). tavanumbril 1414 või meiliaadressil help@animalrescue.ee