TOIDULAUD

Jäta kalad oma menüüst välja ja asenda need taimetoiduga! Loomuse kalaportaalist leiad mereandidest inspireeritud loomasõbralikke retsepte https://loomus.ee/kalad/category/retseptid/

PRÜGI

Maailmamerre jõudnud prügi mõjutab negatiivselt nii kalu, teisi veeloomi kui ka linde. Tehes keskkonnateadlikuimaid otsuseid, vähendades tarbimist ja sorteerides prügi, oled eeskujuks ka teistele ning aitad ennetada olukordi, kus loomad söövad peavad merre sattunud prügi toiduks või jäävad prügisse kinni.

MÄRKA

Mitmetes söögikohtades, kauplustes, kontorihoonetes ja isegi terviseasutustes on akvaariume, kuid mitte alati ei peeta kalu neile sobilikus keskkonnas. Akvaariumikalade pidamistingimuste kohta saad pikemalt lugeda siit: https://www.facebook.com/loomadeeestkoste/posts/2819457884997402.

ALLKIRJASTA

Anna oma allkiri, et Euroopas lõpetataks julm haiuimekaubandus https://loomus.ee/haiuimekeeld/

ANNETA

Toetades Loomuse tegevust, annad oma panuse loomasõbralikuma maailma loomisesse. Sinu toetus aitab meil läbi viia kampaaniaid ning tõsta inimeste teadlikkust. Anneta aadressil http://bit.ly/ToetanLoomi või helista annetustelefonile 900 0100 (5 €) või 900 0101 (10 €).