Jäär on range, ent samas kirglik. Ta armastab väga oma lemmiklooma, kuid paneb alati paika piirid, millest üleannetu loom ei tohi üle astuda. Ta õpetab oma loomale erinevaid trikke, et uhkusega sõpradele-tuttavatele demonstreerida, kui eriline tema neljajalgne sõber on. Tõenäoliselt eelistab uhke Jäär valida lemmikut ka tõu järgi.

Sõnn on hoolitseja. Kogu tema aeg kulub tõenäoliselt lemmiklooma poolt külvatud segaduse koristamisele. Ta lihtsalt lepib kõigega, mida ta lemmikloom teeb ning vastutab vaikimisi üksinda tagajärgede eest. Kui tal koristamisest ja kühveldamisest aega üle jääb, võtab ta oma looma väljasõitudele kaasa või viib ta õue loodust nautima.

Kaksikud ei kiindu oma lemmiklooma kunagi liiga tõsiselt. Ta on lõbus loomaomanik, kes armastab oma sõbraga aega veeta, kuid ei jäta seejuures kunagi oma tegemisi tagaplaanile. Maailmas on nii palju muutlikku ja Kaksikud on juba varases nooruses selgeks saanud, et kõik on mööduv ja igat elu tahku tuleb täiel rinnal nautida.

Vähk tõi oma lemmiklooma tõenäoliselt varjupaigast või leidis mahajäetuna ukse tagant. Vähk on väga pühendunud loomaomanik, kes ei jäta kunagi oma lemmikut üksinda. Ükskõik, kuhu ta ka ei läheks, võtab ta loomakese kaasa ja nuumab viimast parimate paladega nii kuidas võimalik. Ta ei salli, kui ta ei tea, kus parasjagu ta lemmik on — see mõte muudab teda ärevaks ja ebakindlaks. Lemmikloom peab olema alati tema vaateväljas.

Lõvi on väga armastav ja hoolitsev loomaomanik. Ta peab alati oma koduloomi meeles, hoiab neid igal võimalusel ning ei tee neile kunagi pahanduste pärast etteheiteid. Kui juhtus, siis juhtus. Kuidas saakski kassi selles süüdistada, et ta tapeedi seinalt maha kratsis? Lõvi lubab oma lemmikloomale kõike, peaasi, et too oleks õnnelik.

Neitsi tähtkujust loomaomanik on mõnes mõttes tõeline õudusunenägu! Ta nõuab oma loomalt, et too oskaks puhtust pidada ning koolitab tolle koheselt välja. Lisaks ei jäta ta oma lemmikut ühelgi päeval rahule, külvab ta pideva tähelepanuga üle ning annab kõik, mis tal anda on, sest kui ta on juba kord endale neljajalgse sõbra koju toonud, kavatseb ta teda kuni tolle elupäevade lõpuni kiindunult hoida ja armastada.

Kaalude koduloomal on väga vaheldusrikas elu. Kaalud pakub alati oma lemmikule mitut toitu korraga, sest ta lihtsalt ei suuda otsustada, mis võiks ta lemmikloomale paremini maitsta. Ta võtab oma loomakese igale poole kaasa, kuna ta soovib talle pakkuda sama kirevat elu nagu ta ise kogeb.

Skorpionil on oma lemmikule ranged ootused. Ta nõuab, et lemmikloom teda jumaldaks ja igal võimalusel talle sülle poeks. Ta on tõeliselt solvunud ja tunneb põletavat armukadedust, kui ta lemmik kellelegi teisele rohkem tähelepanu pöörab.

Ambur annab oma lemmikloomale meeletu vabaduse. Talle meeldib näha oma lemmikut jooksmas seni külastamata rohuplatsidel ja parkides. Loomulikult viib ta igal võimalusel oma looma loodusesse matkama. Ambur teab ise, kui oluline on vabadus ja tema enda ranged põhimõtted, ei luba tal kedagi ketis hoida. Tõenäoliselt on ta sportlik loomaomanik, kes võtab oma lemmiku kaasa seiklusretkele, et temaga elamusi jagada.

Kaljukits on kindlate põhimõtetega. Tema lemmikloomal on head kombed, hoolitsetud välimus ja tugev tervis. Tõenäoliselt on tema neljajalgne heas sportlikus vormis, sest Kaljukits kindlustab, et tema loom piisavalt liiguks ja tervislikult toituks.

Veevalajast loomaomanik annab täpselt nii palju kui temalt küsitakse. Ta ei otsi oma lemmiklooma mööda korterit närviliselt taga, vaid ootab kuni ta lemmik ise tema juurde tulla otsustab. Veevalaja leiab üldiselt kõikide loomadega ühise keele ja veidral kombel teenib alati ära loomade poolehoiu. See võib tulla Veevalaja loomupärasest sotsiaalsusest — talle lihtsalt meeldib kõigiga sõber olla. Veevalajast loomaomanik võib olla teinekord täielik uljaspea ja vahel oma lemmiku unarusse jätta, aga ta ei tee seda kunagi meelega ja sihikult, vaid tõenäoliselt miski muu röövis ajutiselt tema tähelepanu.

Kalad ei vali lemmiklooma, vaid satuvad neljajalgsetega kokku pigem saatuse tahtel. Vähemalt ta ise usub seda surmtõsiselt. Tal on hingeline ja tugev side oma lemmikloomaga ning neid ei lahuta mitte miski. Ta hoolitseb järjekindlalt oma lemmiklooma vajaduste eest. Kaladel pole vaja lemmikut sundida enda kõrval olema, ta usaldab ja teab, et on oma lemmikloomaga kokku loodud.