Chihuahua Sõprade Liidu trikikoerad Mathilda, Roosi, Minni, Ixsana, Caramell, Augusto, Kuku ja Näpukene said oma panuse anda heategevuslikule taaskasutusprojektile "Pall pole prügi". Kasutatud tennisepallidega saavad koerad mängida ja koolitatud ning nutikamad ka trikke teha. Esimese partii taaskasutuspalle saabus just Chihuahua Sõprade Liidu kutsikate beebikoolile ja trikikoolile. Chihuahuade trikikoolis ja hetkel käimasolevates Zoom trennides õpetan koeri tennisepallidega lihtsamaid ja keerukamaid trikke tegema.

Pallimängud on koerte lemmikud ja tennisepall sobib nii kutsikale kui ka seenior-koerale mängimiseks hästi. Kutsikate puhul tuleks jälgida seda, et nad tennisepalli närima ei hakka, vaid veeretavad või püüavad palli, kuna tennisepall ei sobi närimiseks oma abrasiivse katte tõttu.

Kolme kuu jooksul plaanitakse Eestis kokku koguda 20000 vähekasutatud tennisepalli ja jagada neid koertekoolidele. Kui sinul, hea lugeja tekib mõni põnev idee, kuidas veel tennisepalle taaskasutada, anna sellest teada aktsioon "Pall pole prügi" meeskonnale. https://pallpoleprugi.revalladies.ee/