Neebel on kuldses keskeas kassipoiss - vanust on tal umbes 8 aasta ringis. Neebel on väga mänguline ja sotsiaalne kass. Saab teiste kassidega läbi, kuid oma kodus( toas) soovib olla üksinda. Talle meeldib käia õues ja on traksidega jalutuskäikudega harjunud. Autode ja muu müra suhtes on Neebel väga ettevaatlik ja oskab end hoida.

Kui teisi kasse pole, on kassihärra lembehetkedel väga paimaias ja armastab inimese lähedal magada. Tal on kena tihe ja pehme sinakashall kasukas, lisaks valged sokid-sukad, kõhualune ja roosa nina. Eriliseks teevad tema välimuse silmad, mis on kaetud helesinise kaega, mis korduvalt arstide poolt kontrollitud ja talle haiget ei tee ega kuhugi arene. Ilmselt on nii olnud sünnist saati, sest Neebel on tavaellu väga hästi kohanenud ega erine aktiivsuselt ja toimetulekult teistest terve nägemisega kassidest üldse.

Pigem on silmaprobleem isegi eeliseks, sest tal on väga terav ja täpne kuulmine, nii tunneb ta näiteks oma või naabrite pere nende auto hääle või astumise heli järgi kaugelt ära.

Neebel armastab väga mängimist, paisid ja suhtlust. Väikeste lastega sobib hästi ega ei ole neile kuidagi ohuks.