Paar päeva tagasi sai ühing kõne Maarjamäelt: leitud oli “kellegi poeg”.
Teavitaja ei saanud loomalast kaasa võtta, aga noormees saatis pildid nii pisikesest endast kui ka täpsest asukohast ja ümbrusest.

Leitud hiirepoeg

Kui ühingu vabatahtlik Karina kohale jõudis, siis arvas ta esialgu, et leidlaps on surnud aga käte vahel soojenedes hakkas ta taas hingama ja liigutama.

Tegu on tõelise “üllatusmunaga”: mida suuremaks ta kasvab, seda selgemaks tema liik saab. Ilmselt on ta umbes kahe nädala vanune kaelushiire poeg.

Leitud hiirepoeg

Saabudes kaalus see pisike vaid 9 grammi ja tema silmad olid veel kinni.
Eile avas ta oma silmad ja hakkas maailma uudistama. Tegu on väga aktiivse tegelasega, keda on tema suuruse tõttu tõeliselt keeruline paigal hoida, et lutitada ja pissitada. Hambad on tal juba suus, millega ta usinasti naksab, kui piisavalt kiiresti süüa ei anta.

Leitud hiirepoeg

Eesti Metsloomaühing on vabatahtlikul tegevusel ja vaid annetuste toel toimiv ühing, seetõttu on neile igasugune toetus väga oluline! Metsloomade aitamiseks vajalikke kulusid saad aidata maksta helistades:

Nr 9009933 - annetad 5€

Nr 9009955 - annetad 25€

Kuula palun kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Toetuse võib saata ka pangakontole:EESTI METSLOOMAÜHING, EE952200221067573100SWIFT/BIC kood: HABAEE2X Selgituseks: "Metsloomade abistamiseks!"